Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home PIESE DE SCHIMB ANOZI DE MAGNEZIU Anod de magneziu Ø26х100 mm
Poza Anod de magneziu

Anod de magneziu Ø26х100 mm

Cod produs:   A�M� ��� �2�6�x�1�0�0� ï
Producator:   SUNSYSTEM
SUNSYSTEM
SUNSYSTEM

Marcile SUNSYSTEM si BURNiT apartin companiei NES Ltd. din Bulgaria. Firma a fost înfiinÈ›ată în Shumen, BULGARIA, ca o întreprindere de familie. Activitatea sa este producÈ›ia de aparate care utilizează surse regenerabile de energie.

Personalul firmei este compus din 410 de profesioniÈ™ti cu înaltă calificare. Clădirile administrative, de producÈ›ie È™i de depozitare sunt în total ~ 31 000 m². Toate activitățile companiei sunt guvernate de QMS ISO 9001: 2008. Compania are o reÈ›ea de comerÈ› complet dezvoltată pe întreg teritoriul Bulgariei precum È™i parteneri in majoritatea țărilor europene.


Pret vechi:   2800 lei cu TVA
Pret:   2700lei cu TVA
Discount:   3%

Completati campurile marcate!

 
Descriere Anod de magneziu Ø26х100 mm

PRODUS INDISPONIBIL !

Anod de magneziu Ø26Ñ…100 mm


DESCRIERE GENERALA:
Anozii de magneziu se utilizeaza pentru protectia catodica boilerelor de preparare apa calda menajera. Protectia catodica anozi de sacrificiu consta in montarea in echipamentul de instalatii de protejat, in acest caz boilerul de apa calda, a unui anod sub forma de bara confectionat dintr-un metal cu potentialul de electrod mai electronegativ decat al metalului de protejat.

Anozii protectori pentru echipamentele din fier (Fe), sunt confectionati din magneziu (Mg), aluminiu (Al) sau zinc (Zn). Magneziul are potentialul cel mai electronegativ din cele trei metale mentionate mai sus, si de aceea, se utilizeaza cu precadere ca electrod de sacrificiu pentru protejarea de coroziune a boilerelor de apa calda.

Anodul de magneziu protejează rezistenta electrica, serpentina de incalzire cu agent termic primar si corpul boilerului impotriva coroziunii. Cu ocazia verificărilor periodice a boilerului de apa calda, daca se constată că acesta este consumat el trebuie înlocuit cu un anod de magneziu nou. Un anod de magneziu schimbat la timp măreÈ™te durata de viață a boilerului.


Inlocuirea anodului de magneziu se va face de catre un personal calificat si autorizat. Conform prevederilor ISCIR, orice interventie asupra echipamenteleor de incalzire se poate realiza numai de catre o firma autorizata in vederea intretinerii, reparatiilor si verificarilor.

DATE TEHNICE:
Anod de magneziu Ø 26Ñ…100 mm
Destinatie: boilere de apa calda: 80, 100, 120, 150 litri

 
Alte produse din categorie