Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home AER CONDITIONAT AER CONDITIONAT Aparat de aer conditionat HITACHI ECO CONFORT RAK-25PEC/RAC-25WEC 9000 BTU
Poza Aparat de aer conditionat HITACHI ECO CONFORT RAK~PEC/RAC~WEC unitate exterioara (UE)

Aparat de aer conditionat HITACHI ECO CONFORT RAK-25PEC/RAC-25WEC 9000 BTU

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Cod produs:   RAK-25PEC/RAC-25WEC
Producator:   HITACHI
HITACHI
HITACHI

Firma Hitachi este o marca prezenta in sectorul climatizarii de peste 60 de ani, cunoscuta prin tehnologie moderna, de cea mai inalta calitate si un maxim de performanta si de fiabilitate a produselor oferite. Hitachi s-a axat dintotdeauna pe imbunatatirea eficientei energetice a produselor si imbunatatirea calitatii vietii utilizatorilor. Firma Hitachi produce peste 4,5 milioane de aparate de aer conditionat pe an.

Din decembrie 2015 Hitachi a devenit parte a grupului Johnson Controls. Johnson Controls este o companie globala care opereaza de peste 130 de ani in domeniul tehnologiei diversificate si industriei. Este un furnizor important de sisteme de control in industria de incalzire, ventilare, climatizare, automatizari cladiri, refrigerare si sisteme de securitate pentru cladiri.


Pret vechi:   1.83500 lei cu TVA
Pret:   1.78200lei cu TVA
Discount:   2%
Capacitate de racire [BTU]   9000

Completati campurile marcate!

 
Descriere Aparat de aer conditionat HITACHI ECO CONFORT RAK-25PEC/RAC-25WEC 9000 BTU

Aparat de aer conditionat tip split de perete HITACHI ECO CONFORT RAK-25PEC/RAC-25WEC 9000 BTU (UI + UE)


Aparatele de aer conditionat tip split de perete HITACHI model ECO CONFORT sunt aparate de aer conditionat moderne, ecologice, eficiente, extrem de silentioase si fiabile. Ele sunt fabricate de firma japoneza HITACHI care poseda o experienta de peste 60 de ani in fabricarea si imbuntatatirea performantelor aparatelor de aer conditionat.

BENEFICII, AVANTAJE SI FACILITATI:
Eficienta sezoniera
Echipamentul de aer conditionat HITACHI ECO CONFORT are eficienta sezoniera foarte buna atat in modul incalzire cat si in cel de racire.

Extrem de silentios
Doar 20dBA nivel de zgomot la viteza SUPER SCAZUTA pentru a garanta un somn linistit.

Telecomanda cu programare
Disponibil pe telecomanda pentru programare zilnica in functie de necesitati.

Incalzire la temperaturi scazute
Aceasta functie va permite asigurarea unei temperaturi minime (10°C) in modul incalzire pentru perioadele de timp cand sunteti plecat de acasa in perioada de iarna, pentru a preveni inghetul in locuinta.

Functiile ECO si Powerful
Printr-o simpla apasare de buton puteti alege modul de functionare care vi se potriveste cel mai bine, modul ECO pentru limitarea consumului electric cu o functionare eficienta , modul POWERFUL pentru atingerea rapida a temperaturii din incapere(sistemul va functiona la putere maxima timp de 20 de minute).

Tehnologia inovatoare PAM
Hitachi a dezvoltat un Modul de Putere Activa (Power Active Module – PAM). Acesta suprima distorsiunea electrica micsorand pierderile de putere la mai putin de 1%. Performanta la incalzire este particular imbunatatita oferind performanta eficienta chiar si la temperaturi ambiante de -15°C.

Schimbator de caldura de inalta eficienta cu suprafata marita pentru unitatea exterioara (UE)
Forma unica a lamelelor schimbatorului de caldura a unitatii exterioare mareste suprafata de schimb de caldura a schimbatorului de caldura cu pana la 5%. Suprafata de schimb de caldura a schimbatorului de caldura a foste marita cu aproximativ 0,20 m², echivalenta cu dimensiunea a 3 coli de hartie standard, format A4. Acest lucru a fost realizat fara ca dimensiunile de gabarit ale unitatii exterioare sa fie modificate.

Ventilator supradimensionat pentru unitatea exterioara (UE)
Ventilatorul unitatii exterioare a fost modernizat si datorita formei speciale a palelor, a diametrului si a grosimii marite, noul ventilator al unitatii exterioare este capabil sa furnizeze un debit de aer suficient si in acelasi timp mentine un nivel de zgomot redus.

Compresor DC Rotativ
Compresorul Hitachi DC rotativ ofera o functionare fiabila si eficienta prin uilizarea unui rotor confectionat dintr-un magnet permanent foarte puternic ce asigura un camp magnetic continuu si constant si fara un comsum aditional de energie electrica in timpul functionarii.

VERSIUNI DISPONIBILE:
HITACHI ECO CONFORT RAK-25PEC/RAC-25WEC  9000 BTU (UI + UE)
HITACHI ECO CONFORT RAK-35PEC/RAC-35WEC 12000 BTU (UI + UE)
HITACHI ECO CONFORT RAK-50PEC/RAC-50WEC 18000 BTU (UI + UE)

Nota: UI = unitate interioara; UE = unitate exterioara.

 
Download fisiere atasate pentru Aparat de aer conditionat HITACHI ECO CONFORT RAK-25PEC/RAC-25WEC 9000 BTU
Alte produse din categorie