Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home AER CONDITIONAT AER CONDITIONAT Aparat de aer conditionat Hitachi Performance Inverter RAK35RPC/RAC35WPC 12000 BTU
Poza Aparat de aer conditionat Hitachi Performance Inverter RAK35RPC/RAC35WPC 12000 BTU

Aparat de aer conditionat Hitachi Performance Inverter RAK35RPC/RAC35WPC 12000 BTU

Cod produs:   RAK35RPC/RAC35WPC
Producator:   HITACHI
HITACHI
HITACHI

Firma Hitachi este o marca prezenta in sectorul climatizarii de peste 60 de ani, cunoscuta prin tehnologie moderna, de cea mai inalta calitate si un maxim de performanta si de fiabilitate a produselor oferite. Hitachi s-a axat dintotdeauna pe imbunatatirea eficientei energetice a produselor si imbunatatirea calitatii vietii utilizatorilor. Firma Hitachi produce peste 4,5 milioane de aparate de aer conditionat pe an.

Din decembrie 2015 Hitachi a devenit parte a grupului Johnson Controls. Johnson Controls este o companie globala care opereaza de peste 130 de ani in domeniul tehnologiei diversificate si industriei. Este un furnizor important de sisteme de control in industria de incalzire, ventilare, climatizare, automatizari cladiri, refrigerare si sisteme de securitate pentru cladiri.


Pret vechi:   2.61700 lei cu TVA
Pret:   2.54100lei cu TVA
Discount:   2%
Capacitate de racire [BTU]   12000

Completati campurile marcate!

 
Descriere Aparat de aer conditionat Hitachi Performance Inverter RAK35RPC/RAC35WPC 12000 BTU

Aparat de aer conditionat Hitachi Performance Inverter RAK35RPC/RAC35WPC 12000 BTU (UI + UE)


Aparatele de aer conditionat tip split de perete HITACHI Performance sunt aparate de aer conditionat moderne, ecologice, eficiente, extrem de silentioase si fiabile. Ele sunt fabricate de firma japoneza HITACHI care poseda o experienta de peste 60 de ani in fabricarea si imbuntatatirea performantelor aparatelor de aer conditionat.

BENEFICII, AVANTAJE SI FACILITATI:
Eficienta sezoniera
Echipamentul de aer conditionat HITACHI PERFORMANCE are eficienta sezoniera foarte buna atat in modul incalzire cat si in cel de racire.

Extrem de silentios
Doar 20dBA nivel de zgomot la viteza SUPER SCAZUTA pentru a garanta un somn linistit.

Telecomanda cu programare
Disponibil pe telecomanda pentru programare zilnica in functie de necesitati.

Incalzire la temperaturi scazute
Aceasta functie va permite asigurarea unei temperaturi minime (10°C) in modul incalzire pentru perioadele de timp cand sunteti plecat de acasa in perioada de iarna, pentru a preveni inghetul in locuinta.

Functiile ECO si Powerful
Printr-o simpla apasare de buton puteti alege modul de functionare care vi se potriveste cel mai bine, modul ECO pentru limitarea consumului electric cu o functionare eficienta , modul POWERFUL pentru atingerea rapida a temperaturii din incapere(sistemul va functiona la putere maxima timp de 20 de minute).

Tehnologia inovatoare PAM
Hitachi a dezvoltat un Modul de Putere Activa (Power Active Module – PAM). Acesta suprima distorsiunea electrica micsorand pierderile de putere la mai putin de 1%. Performanta la incalzire este particular imbunatatita oferind performanta eficienta chiar si la temperaturi ambiante de -15°C.

Schimbator de caldura de inalta eficienta cu suprafata marita pentru unitatea exterioara (UE)
Forma unica a lamelelor schimbatorului de caldura a unitatii exterioare mareste suprafata de schimb de caldura a schimbatorului de caldura cu pana la 5%. Suprafata de schimb de caldura a schimbatorului de caldura a foste marita cu aproximativ 0,20 m², echivalenta cu dimensiunea a 3 coli de hartie standard, format A4. Acest lucru a fost realizat fara ca dimensiunile de gabarit ale unitatii exterioare sa fie modificate.

Ventilator supradimensionat pentru unitatea exterioara (UE)
Ventilatorul unitatii exterioare a fost modernizat si datorita formei speciale a palelor, a diametrului si a grosimii marite, noul ventilator al unitatii exterioare este capabil sa furnizeze un debit de aer suficient si in acelasi timp mentine un nivel de zgomot redus.

Compresor DC Rotativ
Compresorul Hitachi DC rotativ ofera o functionare fiabila si eficienta prin uilizarea unui rotor confectionat dintr-un magnet permanent foarte puternic ce asigura un camp magnetic continuu si constant si fara un comsum aditional de energie electrica in timpul functionarii.


Functia de curatare
Vaporizatorul (schimbatorul de caldura pentru racirea aerului) are program de uscare, pentru a preveni formarea mucegaiurilor si inmultirea bacteriilor.


Functia SLEEP
Functia SOMN garanteaza un somn linistit, prin reducerea nivelului de zgomot la doar 20 dbA. Aceasta performanta este obtinuta printr-o turatie foarte redusa (SUPER LOW) a ventilatorului de aer.


Sistemul de purificare a aerului prin filtrul Hitachi Nano Titanium Wasabi
Filtrele Hitachi Nano Titanium Wasabi obtin rezultate net superioare fata de toate filtrele conventionale prin indepartarea aproape in totalitate a tuturor mirosurilor, bacteriilor, mucegaiului si a altor particulelor nocive din aer.

Titanul a fost utilizat de mult timp ca si catalizator, dar firma Hitachi a reusit sa fabrice un filtru din titan cu structura speciala, confectionat din particule cu un diametru de 5 nm (nanometri). Acest material cu structura noua este utilizat in fabricarea filtrelor Nano Titanium Wasabi.

Filtrele catalizatoare Nano Titanium Wasabi sunt foarte fine si astfel pot retine si cele mai mici impuritati (care patrund usor prin alte tipuri de filtre), optimizand la maxim calitatea aerului din locuinta. Toate particulele cu diametrul mai mare de 5 nm vor fi filtrate. Filtrul este lavabil.

De asemenea, acest filtru este acoperit cu un strat protector din WASABI, care are proprietati antibacteriene si antifungice foarte puternice. WASABI este o varietate de hrean foarte puternic, denumit si hrean japonez.

Eliminarea mucegaiului si ciupercilor
Filtru de purificare Nano Titanium Wasabi impiedica eficient dezvoltarea mucegaiurilor si pastreaza aerul proaspat si fara mucegai.

Indepartarea mirosurilor
Filtrul de purificare a aerului Nano Titanium Wasabi dezodorizeaza aerul, eliminand pana la 82% din mirosuri intr-o ora.

Rezultatele concrete ale utilizarii filtrului Nano Titanium Wasabi:
99,9% - din bacteriile din aer sunt eliminate, dupa o perioada de 24 h (testat conform standardului japonez JIS Z2801-2000);
95% - din acarienii din aer sunt eliminati, dupa o perioada de 6 h;
98% - din formaldehida si alti alergeni sunt eliminati intr-o ora;
82% - din mirosurile neplacute sunt eliminate intr-o ora.

VERSIUNI DISPONIBILE:
Hitachi Performance Inverter RAK35RPC/RAC35WPC 12000 BTU (UI + UE)


Nota: UI = unitate interioara; UE = unitate exterioara.

 
Download fisiere atasate pentru Aparat de aer conditionat Hitachi Performance Inverter RAK35RPC/RAC35WPC 12000 BTU
Alte produse din categorie