Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home AER CONDITIONAT AER CONDITIONAT Aparat de aer conditionat Midea Prime R32 24000
Poza Aparat de aer conditionat Midea Prime R32 - unitate exterioara

Aparat de aer conditionat Midea Prime R32 24000

Cod produs:   MA2-24NXD0/MA-24N8D0-O
Producator:   MIDEA
MIDEA
MIDEA

Firma Midea din China de Sud este producatoare de aparate de uz casnic si echpamente de aer conditionat. Firma Midea operează în prezent cu peste 100.000 de angajaÈ›i, in 21 de centre de producÈ›ie din lume È™i are 260 de centre de logistică în peste 200 de țări. In aproape 50 de ani de creÈ™tere continuă È™i-a adus veniturile globale la 22,17 miliarde USD în anul 2015.


Pret vechi:   4.22800 lei cu TVA
Pret:   3.80500lei cu TVA
Discount:   10%
Capacitate de racire [BTU]   24000

Completati campurile marcate!

 
Descriere Aparat de aer conditionat Midea Prime R32 24000

Aparat de aer conditionat Hitachi Midea Prime R32 24000


BENEFICII, AVANTAJE SI FACILITATI:
• Golden fin – filtrele sunt tratate anticoroziv
• Baleaj al ventilatiei stanga-dreapta
• Wifi incorporat
• Certificare EUROVENT


Încalzire pe timp de iarna, chiar si la temperaturi exterioare foarte scazute:
Aparatele de climatizare Midea Prime au performante exceptionale de încălzire in perioada de iarna, putând asigura incalzirea locuintei pana la temperaturi exterioare de -25°C.

Control prin radiofrecventa (Wi-Fi Control):
Beneficiarul poate controla parametrii de funcționare al echipamentului prin aplicația Midea Smart direct de pe telefonul mobil. Astfel pe langa telecomanda cu infrarosu care este inclusa in furnitura aparatului, se poate utiliza si telefonul mobil pentru comanda aparaturului de aer conditionat Midea.

Performanţă certificată de Eurovent:
Eurovent este un program European de Certificare a Calității È™i PerformanÈ›elor echipamentelor de încălzire È™i de climatizare. Certificatul Eurovent garantează faptul că indicatorii de performanță a produsului sunt conform standardelor europene È™i internaÈ›ionale È™i corespund cu declaraÈ›iile de performanță ale producătorului.

REFRIGERANT R32:
Reduce impactul asupra mediului cu peste 65%, crescând eficienÈ›a energetică globală a aparatului de aer condiÈ›ionat cu  5%. Freonul R32 este uÈ™or de reciclat, fiind un agent frigorific monocomponent.

Funcția SUPER COOL:
Functia SUPER COOL este o caracteristica unica a aparatelor de aer condiÈ›ionat Hitachi Midea Prime, aceasta functie se activează printr-o simpla apasare de buton. Această funcÈ›ie specială accelerează la maximum turatia ventilatorului, crescând fluxul de aer rece È™i permiÈ›ând aparatului să scadă cu rapiditate temperatura din încăpere până la 17 grade Celsius.

Functia Flash Cooling & Heating:
Aparatele de aer condiÈ›ionat din gama Midea Prime utilizează o tehnologie de pornire exclusivă È™i cu o putere mare, în măsură să genereze un flux puternic de aer rece într-un timp foarte scurt (până la 30 de secunde), pentru a garanta un confort termic imediat.

Functia 3D Surrounding:
Deflectoarele de aer al unitatii interne a aparatului de aer conditionat Midea Prime se miÈ™că automat în toate direcÈ›iile pentru a distribui un flux de aer echilibrat, acoperind toate colÈ›urile încăperii climatizate.

Functia Smart Reminder:
AplicaÈ›ia Midea Smart îÈ›i va aduce aminte să cureÈ›i filtrele de aer ale aparatului pentru a respira un aer curat si sănătos.

Sistem de Autodiagnoza (Self Diagnosis):
Sistemul de monitorizare (autodiagnoza) a aparatului de aer conditionat Midea Prime detectează È™i monitorizează până la 97 de parametri de avarie într-un stadiu incipient È™i vă va aduce la cunoÈ™tință prin aplicaÈ›ia Midea Smart de pe telefonul mobil acest lucru. Astfel veti putea preveni orice defectare serioasa a aparaturui.

Mod de functionare ecologic (iECO Mode):
Aparatele de aer condiÈ›ionat Midea Prime sunt echipate cu funcÈ›ia specială iECO, care permite o economisire a energiei electrice cu până la 60% într-o perioada de 8 ore, faÈ›a de aparatele de aer condiÈ›ionat traditionale.

Filtru de are foarte fin (High Density Filter):
Filtrul de aer cu densitate mare reÈ›ine cu uÈ™urință toate particulele de praf È™i alergenii din încăpere.

Filtru de aer cu catalizator (Cold Catalyst Filter):
Filtrul de aer cu catalizator elimină formaldehida și alți compuși volatili toxici (VOC), si filtrează toate gazele nocive și mirosurile neplăcute.

Functia Gear Change (Active energy control):
Datorită funcÈ›iei exclusive Gear Change, aparatul de aer conditionat Midea Prime oferă utilizatorului posibilitatea de a gestiona în mod individual consumul de energie electrica a aparatului, alegând unul dintre cele 3 nivele de putere: 50%, 75% si 100%. Astfel, veti putea decide, in mod preferential, cu privire la consumul de energie electrica al aparatului.

Funcția urmareste-ma (Follow Me):
Aparatul de aer conditionat Midea Prime va măsura temperatura reală percepută de utilizator, garantând un confort maxim. Telecomenzile din gama Midea Prime sunt echipate cu un senzor de temperatură, pe care unitatea o consideră drept "temperatură ambientală". Setând funcÈ›ia Follow Me, aparatul va măsura temperatura reală percepută de utilizator, garantând un confort maxim.

Functia de memorare reglaj jet aer (Louver Position Memory):
La repornirea unității, flapsul de dirijare a aerului conditionat, se va poziÈ›iona conform parametrilor setaÈ›i anterior de catre utilizator, păstrând unghiul de refulare a aerului setat ultima data.

Functia GA Stepless:
Echipamentul măsoară în timp real parametrii de funcÈ›ionare È™i temperatura ambientală, adaptând continuu turatia compresorului.

Functia vise placute (Sweet Dreams):
Prin activarea funcÈ›iei Sweet Dreams, echipamentul îÈ™i reduce debitul de aer È™i turatia ventilatorului de aer, oferind comfort deosebit, pentru un somn liniÈ™tit.

Unitate exterioara optimizata, pentru reducerea zgomotului (Diamond-edged Casing):
Gratarul grilei de evacuare a aerului pentru unitatea exterioara (UE) a aparatului este optimizat in forma de surub Arhimede. De asemenea, rotorul ventilatorului are un design special pentru reducerea zgomotului in timpul functionarii. Carcasa unitatii exterioare este dotata cu un capac prevazut cu nervuri de ranforsare in forma de profil T, care previn vibratiile care ar putea produce zgomot in timpul functionarii.

VERSIUNI DISPONIBILE:
- Midea Prime R32   9000 BTU MA2-09NXD0/MA-09N8D0-O (UI + UE)
- Midea Prime R32  12000 BTU MA2-12NXD0/MA-12N8D0-O (UI + UE)
- Midea Prime R32  18000 BTU MA2-18NXD0/MA-18N8D0-O (UI + UE)
- Midea Prime R32  24000 BTU MA2-24NXD0/MA-24N8D0-O (UI + UE)

NOTA: UI = unitate interioara; UE = unitate exterioara.


 
Download fisiere atasate pentru Aparat de aer conditionat Midea Prime R32 24000
Alte produse din categorie