Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home AER CONDITIONAT AER CONDITIONAT Aparat de aer conditionat tip INVERTER YAMATO YW09IG 9000 btu/h
Poza  Aparat de aer conditionat tip INVERTER YAMATO YW09IG 9000 btu/h UI

Aparat de aer conditionat tip INVERTER YAMATO YW09IG 9000 btu/h

Cod produs:   YW09IG
Producator:   YAMATO
Pret vechi:   1.33900 lei cu TVA
Pret:   1.30000lei cu TVA
Discount:   2%
Capacitate de racire [BTU]   9000

Completati campurile marcate!

 
Descriere Aparat de aer conditionat tip INVERTER YAMATO YW09IG 9000 btu/h

Aparat de aer conditionat tip INVERTER YAMATO YW09IG 9000 btu/h


Aparatele de aer conditionat Yamato sunt fabricate in Japonia. Ele sunt echipate cu inverter DC si sunt compuse dintr-o unitate exterioara, o unitate interioara, o telecomanda si un kit de instalare.

Descriere:
Aparatele de aer conditionat Yamato se incadreaza in clasa energetica „A++". Echipamentele de aer conditionat Yamato se remarca prin randamentul energetic ridicat cat ÅŸi eficienta ridicata.

De asemenea, intretinerea este usoara ÅŸi exista o multitudine de posibilitati de montaj.

Toate aparatele de aer conditionat Yamato  sunt foarte usor de utilizat putand fi programate si comandate prin intermediul telecomenzii incluse in furnitura standard.

Functia de igienizare automata a aparatului:
Dupa oprirea compresorului aparatului de aer conditionat, respectiv dupa atingerea temperaturii setate, ventilatorul unitatii interioare al aparatului ramâne în functiune înca o perioada de timp bine stabilita pentru a usca umiditatea condensata pe vaporizatorul unitatii interioare. 


Prin aceasta, se asigura uscarea suprafetei de schimb de caldura si igienizarea aparatului prin impiedicarea dezvoltarii bacteriilor si a mucegaiului care pot prolifera pe un vaporizator umed.

Modul de functionare silentios si economic pentru perioada de noapte:
Aceast mod de functionare are ca scop adaptarea regimului de functionare al aparatului de aer conditionat în perioada de noapte la dorinta beneficiarului.

Functia "SLEEP" asigura printr-o crestere controlata a temperaturii (in regimul de racire) si/sau o scadere a temperaturii (în regimul de încalzire) conditiile optime pentru un somn confortabil.

Tehnologie de reglare prin inverter a turatiei compresorului pentru economisirea energiei electrice:
Comanda motorului electric al compresorului prin variator de frecventa—inverter—este o tehnologie care asigura reglarea liniara a turatiei compresorului aparatului de aer conditionat Yamato Inverter în functie de necesarul de racire la un moment dat.

Prin intermediul tehnologiei DC-Inverter se asigura o functionare economica a echipamentului de climatizare adaptata permanent la necesarul de racire al locuintei.

Astfel, aparatele Yamato Inverter sunt foarte eficiente energetic la functionarea in sarcina partiala. Valorile mari ale coeficienţilor COP/EER contribuie la scaderea consumului de energie electrica, respectiv a costurilor de operare ale echipamentului.

Beneficii si facilitati:
• Tehnologia DC Inverter regleaza functionarea compresorului în functie de necesitati; în felul acesta aparatul de aer conditionat va funcÅ£iona economic, asigurand un confort ridicat;
• Nivel energetic clasa „A++";
• Telecomanda care asigura o utilizare confortabila a aparatului;
• Autocuratare si igienizare automata: prin comanda ventilatorului unitatii interioare se realizeaza uscarea condensului, care ar crea un mediu propice formarii bacteriilor si a mucegaiului;
• Modul de functionare de noapte: consta intr-o functionare silentioasa, fiind ideal pentru instalarea în dormitoare;
• Aparatul asigura o incalzire economica si confortabila, chiar ÅŸi atunci când temperaturile exterioare sunt negative pana la - 15°C;
• Consum minim de energie redus în stand-by;
• Distribuire omogena a aerului prin intermediul lamelelor de directionare a aerului cu unghiuri largi;
• Filtru lavabil;
• Functie de incalzire si racire rapida (modul de functionare turbo) care asigura cresterea performantei aparatului pentru o perioada scurta de timp si atingerea rapida a temperaturii setate de utilizator.


Modele disponibile:
INVERTER YAMATO YW09IG 9000 btu/h
INVERTER YAMATO YW12IG 12000 btu/h
INVERTER YAMATO YW18IG 18000 btu/h
INVERTER YAMATO YW24IG 24000 btu/h

 
Download fisiere atasate pentru Aparat de aer conditionat tip INVERTER YAMATO YW09IG 9000 btu/h
Alte produse din categorie