Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home AER CONDITIONAT AER CONDITIONAT Aparat de aer conditionat Viessmann Vitoclima 200-S/HE 23000 BTU
Poza Aparat de aer conditionat Viessmann Vitoclima 200-S/HE

Aparat de aer conditionat Viessmann Vitoclima 200-S/HE 23000 BTU

Cod produs:   WS2070MHE0
Producator:   VIESSMANN
VIESSMANN
VIESSMANN

Video centenar Viessmann 1917 ÷ 2017:

 

Compania Viessmann este liderul din Germania în domeniul instalatiilor de încălzire, de aer conditionat, de refrigerare si al instalatiilor solare. InfiinÈ›ată în anul 1917 în Germania ea se remarca prin traditia calitatii a tuturor produselor sale. In anul 2017 compania Viessmann a sarbatorit 100 de ani de la infiintarea ei si realizează în prezent o cifră de afaceri de 2,37 miliarde Euro È™i numără în jur de 12.100 de angajaÈ›i cu inalta pregatire profesionala.

Orientarea internaÈ›ională a firmei Viessmann este concretizata prin cele 22 de fabrici amplasate în 11 È›ari, precum si prin reprezentanÈ›ele comerciale aflate în 74 de È›ari de pe tot cuprinsul globului. Exportul reprezintă 55% din totalul cifrei de afaceri a companiei Viessmann.


Pret vechi:   4.46200 lei cu TVA
Pret:   4.35000lei cu TVA
Discount:   2%
Capacitate de racire [BTU]   23000

Completati campurile marcate!

 
Descriere Aparat de aer conditionat Viessmann Vitoclima 200-S/HE 23000 BTU

Aparat de aer conditionat Viessmann Vitoclima 200-S/HE 23000 BTU
WS2070MHE0Aparate de aer conditionat sistem split, echipate cu inverter DC, constituite dintr-o unitate interioara si una exterioara. Aparatele de aer condiÅ£ionat split Viessmann Vitoclima 200-S/HE din seria de înaltă eficienţă sezonieră îndeplinesc criteriile normativului european ErP, normativ care Å£inteÅŸte consumul minim de energie. Aceste aparate de aer condiÅ£ionat sunt proiectate luând în considerare diferite condiÅ£ii meteorologice, spre deosebire de vechile modele, care erau testate doar în raport cu o singură temperatură exterioară.

Descriere:
Aparatele de aer conditionat Viessmann Vitoclima se incadreaza in clasa energetica „A++". Echipamentele de aer conditionat Viessmann se remarca prin randamentul energetic ridicat cat ÅŸi eficienta ridicata. De asemenea, intretinerea este usoara ÅŸi exista o multitudine de posibilitati de montaj.

Toate aparatele de aer conditionat Viessmann Vitoclima sunt foarte usor de utilizat putand fi programate si comandate prin intermediul telecomenzii incluse in furnitura standard.

Functia de igienizare automata a aparatului:
Dupa oprirea compresorului aparatului de aer conditionat, respectiv dupa atingerea temperaturii setate, ventilatorul unitatii interioare al aparatului ramâne în functiune înca o perioada de timp bine stabilita pentru a se usca umiditatea condensata pe vaporizatorul unitatii. 


Prin aceasta, se asigura uscarea suprafetei de schimb de caldura si igienizarea aparatului prin impiedicarea dezvoltarii bacteriilor si a mucegaiului care pot prolifera pe un vaporizator umed.

Modul de functionare silentios si economic pentru perioada de noapte:
Aceast mod de functionare are ca scop adaptarea regimului de functionare al aparatului de aer conditionat în perioada de noapte la dorinta beneficiarului.

Printr-o crestere controlata a temperaturii (in regimul de racire) si/sau o scadere a temperaturii (în regimul de încalzire), se asigura conditiile optime pentru un somn confortabil.

Tehnologie de reglare prin inverter a turatiei compresorului pentru economisirea energiei electrice:
Comanda motorului electric al compresorului prin variator de frecventa—inverter—este o tehnologie care asigura reglarea liniara a turatiei compresorului aparatului de aer conditionat Vitoclima 200-S/HE în functie de necesarul de racire la un moment dat. Prin intermediul tehnologiei DC-Inverter se asigura o functionare economica a echipamentului de climatizare adaptata permanent la necesarul de racire al locuintei.

Astfel, aparatele Vitoclima 200-S/HE sunt foarte eficiente energetic la functionarea in sarcina partiala. Valorile mari ale coeficienţilor COP/EER contribuie la scaderea consumului de energie electrica, respectiv a costurilor de operare ale echipamentului.

Beneficii si facilitati:
• Tehnologia DC Inverter regleaza functionarea compresorului în functie de necesitati; în felul acesta aparatul de aer conditionat va funcÅ£iona economic, asigurand un confort ridicat;
• Nivel energetic clasa „A++";
• Telecomanda care asigura o utilizare confortabila a aparatului;
• Autocuratare si igienizare automata: prin comanda ventilatorului unitatii interioare se realizeaza uscarea condensului, care ar crea un mediu propice formarii bacteriilor si a mucegaiului;
• Modul de functionare de noapte: consta intr-o functionare silentioasa, fiind ideal pentru instalarea în dormitoare;
• Aparatul asigura o incalzire economica si confortabila, chiar ÅŸi atunci când temperaturile exterioare sunt negative;
• Consum minim de energie redus în stand-by;
• Distribuire omogena a aerului prin intermediul lamelelor de directionare a aerului cu unghiuri largi;
• Filtru lavabil;
• Functie de incalzire si racire rapida (modul de functionare turbo). 
• MenÅ£ine încăperea la o temperatură constantă de 8°C pentru a preveni îngheÅ£ul când nu este nimeni acasă pentru o perioadă mai îndelungată.


Modele disponibile:
WS2026MHE0 Vitoclima 200-S/HE   9000 BTU
WS2035MHE0 Vitoclima 200-S/HE  12000 BTU
WS2053MHE0 Vitoclima 200-S/HE  18000 BTU
WS2070MHE0 Vitoclima 200-S/HE  23000 BTU 
Download fisiere atasate pentru Aparat de aer conditionat Viessmann Vitoclima 200-S/HE 23000 BTU
Alte produse din categorie