Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home BOILERE BOILERE ELECTRICE Boiler electric BANDINI BRAUN SE 50 L
Poza Boiler electric BANDINI BRAUN SE 50 L

Boiler electric BANDINI BRAUN SE 50 L

Cod produs:   BANDINI BRAUN SE50
Producator:   Bandini Industrial Group
Bandini Industrial Group
Bandini Industrial Group

Firma Bandini Industrial Group este o firma italiana cu o traditie de peste 50 ani in fabricarea boilerelor pentru preparare apa calda pentru consum menajer. Firma garanteaza un consum de energie redus si o durata de viata indelungata pentru toate produsele sale. Firma poseda certificare UNI EN ISO 9001 2008.


Pret vechi:   56700 lei cu TVA
Pret:   52500lei cu TVA
Discount:   7%
Capacitate [litri]   50

Completati campurile marcate!

 
Descriere Boiler electric BANDINI BRAUN SE 50 L

Boiler electric BANDINI BRAUN SE 50 L


Boilerele electrice BANDINI BRAUN sunt boilere electrice cu capacitati de 50, 80, 100, 120, 150, 200 litri. Aceste boilere electrice cu acumulare sunt fabricate din tabla din otel superior, laminat la rece.

Boilerele electrice BANDINI BRAUN sunt fabricate pe linii de fabricatie cu un inalt grad de automatizare si cu sistem computerizat de inalta eficienta ce garanteaza produselor un nivel calitativ ridicat.

Firma BANDINI din Italia are o experienta de peste o jumatate de secol in fabricarea boilerelor pentru apa calda de consum menajer.

DESCRIERE GENERALA:
• Boilerele sunt confectionate din tabla de otel de calitate superioara si fiecare boiler in parte este verificat la presiune si etanseitate. Presiunea de incercare este de 16 bari.
• Racordurile sunt confectionate din teava de otel de calitate ridicata.
• Finisajul exterior este realizat un email epoxidic.
• Protectia interioara este realizata cu un email cu titan de calitate superioara. Procesul de coacere a stratului de email protector este monitorizata continuu conform DIN 4753.
• Izolatia termica este din spuma poliuretanica compacta cu o rezistenta termica ridicata.
• Boilerele sunt prevazute cu protectie catodica cu un anod de magneziu.
• Termostatul reglare si de protectie realizeaza mentinerea temperaturii apei calde la temperatura dorita de utilizator si decupleaza alimentarea cu energie in cazul unei avarii.
• Supapa de siguranta de protectie este inclusa in furnitura fiecarui boiler.

DATE TEHNICE:
MODEL: BOILER BANDINI BRAUN SE 50 L
CAPACITATE.................................. 50 L
PUTERE REZISTENTA ELECTRICA..1200 W
TENSIUNE ELECTRICA ALIMENTARE 220 V
PRESIUNE MAXIMA DE UTILIZARE...8 BAR
GRAD DE PROTECTIE ELECTRICA.... IPX4
DURATA DE INCALZIRE ΔT=50°C....2 h 20'
DIMENSIUNI DE GABARIT..590x480x500 mm

INSTALARE:
Pentru instalarea corecta a unui boiler electric aveti nevoie obligatoriu de doi robineti de siguranta, unul pentru conducta de apa rece si unul pentru conducta de apa calda. Acesti robineti se utilizeaza pentru separarea boilerului de instalatie in cazul inlocuirii lui sau pentru efectuarea in siguranta a lucrarilor de intretinere in perioada de garantie si de postgarantie.

Pentru a creste durata de utilizare a boilerelor electrice va recomandam montarea in instalatia de alimentare cu apa rece, in amonte de boiler a unui filtru Y, a unui filtru de apa potabila cu cartus filtrant si a unui filtru magnetic anticalcar.

Filtrul Y are rol de a opri impuritatile, particulele mari de depuneri care se pot afla in apa rece care intra in boiler si care pot defecta boilerul sau altera performantele produsului. Filtrul de apa potabila cu cartus filtrant are rolul de a filtra impuritatile de dimensiuni mai mici, iar filtrul magnetic anticalcar are un rol important in protejarea rezistentei electrice boilerului la depunerile de calcar.


Depunerile de calcar pot distruge in timp rezistenta electrica a boilerului si duc la cresterea consumului de curent electric. Defectarea boilerului din cauza depunerilor de calcar pe rezistenta de incalzire a boilerului nu fac obiectul garantiei produsului la nici un tip de boiler electric, indiferent de producator.

In cazul in care apa rece are o duritate foarte ridicata va recomandam montarea unei statii de dedurizare in instalatia de alimentare cu apa rece, in amonte de racordul de apa rece al boilerului electric.


 
Download fisiere atasate pentru Boiler electric BANDINI BRAUN SE 50 L
Alte produse din categorie