Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home BOILERE BOILERE ELECTRICE Boiler electric FERROLI CALYPSO 100 VE 100 litri
Poza Boiler electric Ferroli Calypso VE

Boiler electric FERROLI CALYPSO 100 VE 100 litri

Cod produs:   E401X7QA
Producator:   FERROLI
FERROLI
FERROLI

Video prezentare firma Ferroli:

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. 

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Domenii principale de activitate: Incalzire si Climatizare (HVAC);
Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala si Climatizare Industriala.

Portofoliul Grupului Ferroli include pe langa brandul principal, Ferroli si alte branduri de renume cum ar fi: Ferroli Romania care a fost infiintata in 1998 si care functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.
Compania Ferroli Romania furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:
• Incalzire Rezidentiala/Industriala;
• Climatizare Rezidentiala/Industriala;
• Sisteme Solare;
• Pompe de caldura.


Pret vechi:   84000 lei cu TVA
Pret:   81600lei cu TVA
Discount:   2%
Capacitate [litri]   100

Completati campurile marcate!

 
Descriere Boiler electric FERROLI CALYPSO 100 VE 100 litri

Boiler electric FERROLI CALYPSO 100 VE 100 litri


DESCRIERE GENERALA:
Boilerul electric FERROLI CALYPSO VE este un boiler electric cu acumulare extrem de eficient pentru incalzirea apei, care functioneaza pe baza de energie electrica si este controlat prin intermediul unui sistem avansat de reglare a temperaturii.

Datorita tehnologiei integrate de izolare prin injectarea sub presiune a poliuretanului, produsul dispune de un strat izolator termic foarte gros, care previne eficient pierderile de caldura prin carcasa exterioara, economisind energie.

Boilerul dispune de un sistem avansat de siguranta, fiind echipat cu dispozitive pentru protectia la supraincalzire si la suprapresiune si cu un termostat de lucru pentru oprirea sa automata la atingerea temperaturii dorite de utilizator.

Produsul a fost fabricat pe o linie de productie complet computerizata, interiorul rezervorului a fost acoperit printr-un proces special de smaltuire cu siliciu, cu ajutorul tehnologiei de aplicare electrostatica. Mai mult, tratamentul de vetroportelanare efectuat in cuptor la temperaturi de 850°C asigura protectia absoluta a rezervorului impotriva socurilor si a coroziunii.

Anodul de magneziu de dimensiuni foarte mari asigura produsului, de asemenea, o durata de viata lunga. Utilizatorul nu trebuie decat sa regleze nivelul de temperatura dorit pentru apa calda de consum menajer. Sistemul de reglare a temperaturii va asigura o functionare optima de-a lungul timpului. Indicatorul luminos informeaza utilizatorul daca boilerul este in functiune.

DATE TEHNICE:
Capacitate: 100 litri
Putere rezistenta electrica: 1500 W
Alimentare electrica: 230 V / 50 Hz
Presiune maxima de lucru: 8 bari
Domeniu de temperaturi: 35 - 75°C
Dimensiuni de gabarit: (D/H) Ø 438x995 mm
Greutate: 25 kg

VERSIUNI DISPONIBILE:
CALYPSO 50 VE - capacitate 50 litri
CALYPSO 80 VE - capacitate 80 litri
CALYPSO 100 VE - capacitate 100 litri
CALYPSO 120 VE - capacitate 120 litri
CALYPSO 150 VE - capacitate 150 litri


Ne gasiti si pe SEAP!


 
Download fisiere atasate pentru Boiler electric FERROLI CALYPSO 100 VE 100 litri
Alte produse din categorie