Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home BOILERE BOILERE ELECTRICE Boiler electric Ferroli TND PLUS 50 L cu panou de comanda digital
Poza Boiler electric Ferroli TND PLUS

Boiler electric Ferroli TND PLUS 50 L cu panou de comanda digital

Cod produs:   GRZ4430A
Producator:   FERROLI
FERROLI
FERROLI

Video prezentare firma Ferroli:

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. 

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Domenii principale de activitate: Incalzire si Climatizare (HVAC);
Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala si Climatizare Industriala.

Portofoliul Grupului Ferroli include pe langa brandul principal, Ferroli si alte branduri de renume cum ar fi: Ferroli Romania care a fost infiintata in 1998 si care functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.
Compania Ferroli Romania furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:
• Incalzire Rezidentiala/Industriala;
• Climatizare Rezidentiala/Industriala;
• Sisteme Solare;
• Pompe de caldura.


Pret vechi:   1.03200 lei cu TVA
Pret:   1.01400lei cu TVA
Discount:   1%
Capacitate [litri]   50

Completati campurile marcate!

 
Descriere Boiler electric Ferroli TND PLUS 50 L cu panou de comanda digital

Boiler electric Ferroli TND PLUS 50 litri cu panou de comanda digital


Boilerele FERROLI TND Plus sunt boilere electrice digitale echipate cu un sistem avansat de siguranta, avand dispozitive pentru protectie la supraincalzire si suprapresiune.

Rezervorul de stocare al boilerelor electrice digitale, TND Plus,  este realizat din otel  protejat impotriva coroziunii cu un anod de magneziu iar suprafata lui interioara printr-un tratament de vetroportelanare.

Izolatia rezervorului este realizata cu spuma poliuretanica ecologica de inalta densitate obtinuta prin injectare sub presiune ce duce la pierderi minime de caldura prin carcasa exterioara si la o eficienta termica ridicata.

Datorita tratamentului special "BLUE FOREVER" aplicat rezistentei electrice, este asigurata o protectie de lunga durata impotriva depunerilor de calcar si implicit acest produs beneficiaza de garantie extinsa de 6 ANI.

Sistemul digital de comanda permite selectarea puterii de incalzire (1000, 1500, 2500 W), a temperaturii apei calde menajere cat si programarea orara a disponibilitatii apei calde menajere in functie de necesar. Boilerele TND Plus sunt incadrate intr-o clasa de eficienta superioara datorita functiei SMART, un program de auto-invatare care permite reducerea pierderilor de caldura si reducerea consumului de energie, prin comadarea automata a producerii apei calde pentru consum menajer in functie de modul de utilizare al fiecarui consumator.

VERSIUNI DISPONIBILE:
TND 50 PLUS    50 litri GRZ4430A
TND 80 PLUS    80 litri GRZ4680A
TND 100 PLUS 100 litri GRZ4780A

 
Download fisiere atasate pentru Boiler electric Ferroli TND PLUS 50 L cu panou de comanda digital
Alte produse din categorie