Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home BOILERE BOILERE PE LEMNE BOILER PE LEMNE PENTRU BAIE TU01-EL CU REZISTENTA ELECTRICA
Poza BOILER PE LEMNE PENTRU BAIE TU01-EL CU REZISTENTA ELECTRICA

BOILER PE LEMNE PENTRU BAIE TU01-EL CU REZISTENTA ELECTRICA

Cod produs:   TU01-EL
Producator:   TUSIMA
Pret vechi:   1.69900 lei cu TVA
Pret:   1.63500lei cu TVA
Discount:   3%
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere BOILER PE LEMNE PENTRU BAIE TU01-EL CU REZISTENTA ELECTRICA

Boilerul pe lemne pentru baie TU01-EL


Boilerul pe lemne pentru baie TU01-EL este destinat producerii apei calde menajere prin arderea unui combustibil solid in focarul sobei incluse in furnitura. Incalzirea apei din boiler se realizeaza prin transferul termic de la gazele de ardere prin teava de evacuare arse montat in interiorul boilerului. Acest boiler este prevazut si cu o rezistenta electrica de 2000 W care permite prepararea apei calde de consum atunci cand nu se doreste aprinderea focului.

Presiunea de lucru a boilerului pe lemne este de max. 3 bari. Deoarece boilerul functioneaza sub presiune, pentru siguranta in exploatare boilerul de apa calda pe lemne este prevazut cu un racord pentru supapa de siguranta si o supapa de siguranta.

Instalarea si montarea sobei cu boilerului pentru baie se face numai de personal calificat si autorizat in domeniu. Racordarea la instalatia electrica a rezistentei electrice sa va face dar de catre un electrician autorizat.


La aprinderea focului din cauza condensului se formeaza picaturi de apa care vor cadea pe spatiul de ardere. Aceasta este un fenomen normal si va inceta dupa incalzirea apei.

Combustibil utilizat:
- lemne de foc

Furnitura standard include:
- boiler de apa calda din tabla de otel;
- soba pe lemn (focar);
- supapa de siguranta 3 bar;
- rezistenta electrica 2000 W.


NOTA:
Garantia produsului este valabila doar daca instalarea boilerului si racordarea la instalatia de apa si de energie electrica a fost executata de catre personal calificat si autorizat si conform instructiunilor producatorului.

 
Alte produse din categorie