Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home BOILERE BOILERE TERMOELECTRICE CU O SERPENTINA Boiler termoelectric cu serpentina BANDINI BRAUN ST-80 SX 80 litri
Poza Boiler termoelectric cu serpentina BANDINI BRAUN STX

Boiler termoelectric cu serpentina BANDINI BRAUN ST-80 SX 80 litri

Cod produs:   ST-80 SX (stanga)
Producator:   Bandini Industrial Group
Bandini Industrial Group
Bandini Industrial Group

Firma Bandini Industrial Group este o firma italiana cu o traditie de peste 50 ani in fabricarea boilerelor pentru preparare apa calda pentru consum menajer. Firma garanteaza un consum de energie redus si o durata de viata indelungata pentru toate produsele sale. Firma poseda certificare UNI EN ISO 9001 2008.


Pret vechi:   87500 lei cu TVA
Pret:   83500lei cu TVA
Discount:   4%
Capacitate [litri]  

Completati campurile marcate!

 
Descriere Boiler termoelectric cu serpentina BANDINI BRAUN ST-80 SX 80 litri

Boiler termoelectric cu serpentina BANDINI BRAUN ST-80 SX 80 litri


Boilerele termoelectrice BANDINI BRAUN STX sunt echipate cu două surse de încalzire pentru a obtine apa calda pentru consum menajer (acm) la temperatura dorită de utilizator.

În afara de rezistenÈ›a electrică, boilerul termoelectric tip BANDINI BRAUN STX este dotat si cu o serpentina de incalzire confectionata din teava de otel emailat, care se racordeaza la instalatia de încălzire existenta. Agentul termic din instalatia de incalzire circula prin interiorul serpentinei de incalzire si incalzeste apa la temperatura dorita de beneficiar.

Sistemul combinat de încălzire (rezistență electrică + serpentină de incalzire) reprezintă modalitatea cea mai economica, sigura si rapida pentru a obÈ›ine apa calda pentru consum menajer la temperatura dorită de beneficiar.

Boilerul dispune este echipat cu un termostat dual, cu doua functii: de lucru si de protectie. Acest termostat comanda functionarea rezistentei electrice in regimul normal de functionare a boilerului, incalzind apa la temperatura reglata de utilizator si deconecteaza alimentarea cu energie electrica a rezistentei electrice in cazul unei avarii. Termostatul de protectie trebuie rearmat manual, dupa eliminarea defectului care a cauzat avaria.

Boilerele termoelectrice BANDINI BRAUN sunt fabricate pe linii de fabricatie cu un inalt grad de automatizare si cu sistem computerizat de inalta eficienta, ce garanteaza produse cu un nivel calitativ ridicat. Firma BANDINI din Italia are o experienta de peste o jumatate de secol in fabricarea boilerelor pentru apa calda de consum menajer.

DESCRIERE GENERALA:
• Boilerele sunt confectionate din tabla de otel de calitate superioara si fiecare boiler in parte este verificat la presiune si etanseitate. Presiunea de incercare este de 16 bari.
• Racordurile sunt confectionate din teava de otel de calitate ridicata.
• Finisajul exterior este realizat un email epoxidic.
• Protectia interioara este realizata cu un email cu titan de calitate superioara. Procesul de coacere a stratului de email protector este monitorizata continuu conform DIN 4753.
• Izolatia termica este din spuma poliuretanica compacta cu o rezistenta termica ridicata.
• Boilerele sunt prevazute cu protectie catodica cu un anod de magneziu.
• Termostatul reglare si de protectie realizeaza mentinerea temperaturii apei calde la temperatura dorita de utilizator si decupleaza alimentarea cu energie in cazul unei avarii.
• Supapa de siguranta de protectie este inclusa in furnitura fiecarui boiler.
• Boilerul este echipat din fabrica cu termometru cu cadran si teaca pentru senzorul de temperatura.

DATE TEHNICE:
MODEL: BANDINI BRAUN ST-80 DX
CAPACITATE...........................80 litri
SUPRAFATA SERPENTINA.......0,459 m²
RACORDURI SEPENTINA:.......STANGA
PUTERE REZISTENTA ELECTRICA..1200 W
TENSIUNE ELECTRICA ALIMENTARE 230 V
PRESIUNE MAXIMA DE UTILIZARE...8 bari
TEMPERATURA MAXIMA APA CALDA: 75 °C
GRAD DE PROTECTIE ELECTRICA....IPX4
DURATA DE INCALZIRE ΔT=50°C: 260'(minute)
DIMENSIUNI DE GABARIT: 700x460x460 mm

INSTALARE:
Pentru instalarea corecta a unui boiler termoelectric aveti nevoie obligatoriu de doi robineti de siguranta, unul pentru conducta de apa rece si unul pentru conducta de apa calda. Acesti robineti se utilizeaza pentru separarea boilerului de instalatie in cazul inlocuirii lui sau pentru efectuarea in siguranta a lucrarilor de intretinere in perioada de garantie si de postgarantie.

Pentru a creste durata de utilizare a boilerelor electrice va recomandam montarea in instalatia de alimentare cu apa rece, in amonte de boiler a unui filtru Y, a unui filtru de apa potabila cu cartus filtrant si a unui filtru magnetic anticalcar.

Filtrul Y are rol de a opri impuritatile, particulele mari de depuneri care se pot afla in apa rece care intra in boiler si care pot defecta boilerul sau altera performantele produsului. Filtrul de apa potabila cu cartus filtrant are rolul de a filtra impuritatile de dimensiuni mai mici, iar filtrul magnetic anticalcar are un rol important in protejarea rezistentei electrice boilerului la depunerile de calcar.

Depunerile de calcar pot deteriora rezistenta electrica si serpentina boilerului si pot duce la cresterea consumului de energie electrica si combustibil necesar pentru prepararea agentului termic primar. Defectarea boilerului din cauza depunerilor de calcar pe rezistenta de incalzire si serpentina de incalzire boilerului termoelectric nu fac obiectul garantiei produsului la nici un tip de boiler, indiferent de producator.

In cazul in care apa rece are o duritate foarte ridicata va recomandam montarea unei statii de dedurizare in instalatia de alimentare cu apa rece, in amonte de racordul de apa rece al boilerului. Se recomanda montarea unui robinet de golire cu racord port-furtun montat dupa robinetul de siguranta pentru a se putea goli boilerul cu ocazia reparatiilor.

VERSIUNI DISPONIBILE:
BANDINI BRAUN BOILER TERMOEL. 80L ST-80 DX DREAPTA
BANDINI BRAUN BOILER TERMOEL. 80L ST-80 SX STANGA
BANDINI BRAUN BOILER TERMOEL. 100L ST-100 DX DREAPTA
BANDINI BRAUN BOILER TERMOEL. 100L ST-100 SX STANGA
BANDINI BRAUN BOILER TERMOEL. 120L ST-120 DX DREAPTA
BANDINI BRAUN BOILER TERMOEL. 120L ST-120 SX STANGA
BANDINI BRAUN BOILER TERMOEL. 150L ST-150 DX DREAPTA
BANDINI BRAUN BOILER TERMOEL. 150L ST-150 SX STANGA
BANDINI BRAUN BOILER TERMOEL. 200L ST-200 DX DREAPTA
BANDINI BRAUN BOILER TERMOEL. 200L ST-200 SX STANGA

 
Download fisiere atasate pentru Boiler termoelectric cu serpentina BANDINI BRAUN ST-80 SX 80 litri
Alte produse din categorie