Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home BOILERE BOILERE TERMOELECTRICE CU O SERPENTINA Boiler termoelectric Ferroli Calypso 200 VMT
Poza Boiler termoelectric Ferroli Calypso 200 VMT

Boiler termoelectric Ferroli Calypso 200 VMT

Cod produs:   ECT0P0FA
Producator:   FERROLI
FERROLI
FERROLI

Video prezentare firma Ferroli:

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. 

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Domenii principale de activitate: Incalzire si Climatizare (HVAC);
Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala si Climatizare Industriala.

Portofoliul Grupului Ferroli include pe langa brandul principal, Ferroli si alte branduri de renume cum ar fi: Ferroli Romania care a fost infiintata in 1998 si care functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.
Compania Ferroli Romania furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:
• Incalzire Rezidentiala/Industriala;
• Climatizare Rezidentiala/Industriala;
• Sisteme Solare;
• Pompe de caldura.


Pret vechi:   1.69900 lei cu TVA
Pret:   1.66900lei cu TVA
Discount:   1%
Capacitate [litri]  

Completati campurile marcate!

 
Descriere Boiler termoelectric Ferroli Calypso 200 VMT

Boiler termoelectric Ferroli Calypso 200 VMT, capacitate 200 Litri, rezistenta electrica 2,4 kW


Boilerele termoelectrice Ferroli Calypso 200VMT sunt echipate cu două surse de încalzire pentru a putea aduce apa la temperatura dorită. În afara de rezistenÈ›a electrică de 2,4 kW, există posibilitatea de utilizare a transferului de căldura de la agentul termic care circulă în interior È™i serpentina de oÈ›el porÈ›elanat, care este racordată la instalatia de incalzire centrala.

Sistemul combinat de încălzire (rezistență electrică + serpentină de agent termic pentru incalzire) reprezintă modul cel mai rapid de a obÈ›ine temperatura dorită a apei, pentru că cele două surse de încalzire, lucrând împreună, realizează această funcÈ›ie.

Boilerul dispune, de asemenea, de un sistem avansat de siguranță, fiind echipat cu dispozitive pentru protecÈ›ia la supraîncălzire È™i suprapresiune È™i cu un termostat de lucru pentru oprirea sa automată la atingerea temperaturii dorite pentru apa calda de consum menajer.

Produsul a fost fabricat pe o linie de producÈ›ie moderna, complet computerizată: interiorul rezervorului a fost acoperit printr-un proces special de emailare prin aplicare electrostatică. Tratamentul termic de vitroporÈ›elanare efectuat într-un cuptor special la temperatura de 850°C asigură o protecÈ›ie absolută a rezervorului impotriva È™ocurilor È™i a coroziunii.

Anodul de magneziu de dimensiuni foarte mari conferă produsului, de asemenea, o durată îndelungată de viață, asigurând protecÈ›ia la coroziune suplimentara.

CARACTERISTICI TEHNICE:        
Putere nominala 2,4 kW            
Capacitate boiler 200 Litri        
Alimentare electrica 220 - 240 Vca 50/60 Hz            
Presiune maxima de lucru 8 bar
Dimensiuni de gabarit:            
Inaltime 1253 mm
Diametru Ø 565 mm

FURNITURA STANDARD INCLUDE:
- suruburi si dibluri de prindere pe perete
- supapa de siguranta
- cablu electric de alimentare
- buton de reglare temperatura
- LED semnalizare functionare

 
Download fisiere atasate pentru Boiler termoelectric Ferroli Calypso 200 VMT
Alte produse din categorie