Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE PE LEMNE PELETI SI CARBUNI CENTRALE TERMICE PE PELETI Buncar de peleti Clam Pellet Plus 300 - capacitate 300 kg peleti
Poza Buncar de peleti Clam Pellet Plus 300 - capacitate 300 kg peleti

Buncar de peleti Clam Pellet Plus 300 - capacitate 300 kg peleti

Cod produs:   Clam Pellet Plus 300
Producator:   CLAM
CLAM
CLAM

Compania Energysystem SRL a fost infiintata în anul 2017 în Marsciano (Perugia) Italia, datorită motivaÈ›iei È™i experienÈ›ei dobândite în anii de muncă în sectorul de încălzire casnică de către un grup de lucrători instruiÈ›i în compania CLAM SRL.

Firma CLAM SRL a fost infiintata in anul 1973 la initiativa unui grup de asociati de a produce piese unice (facute manual) din marmura si fier forjat. Firma CLAM dupa 44 de ani de la infiintare , a devenit unul din liderii firmelor producatoare de echipamente de incalzire cu biomasa (lemn, peleti etc.) din Italia. Intregul ciclu de fabricatie proiectare si executie se realizeaza complet in cadrul firmei CLAM din Italia.


Pret vechi:   3.90000 lei cu TVA
Pret:   3.50000lei cu TVA
Discount:   10%

Completati campurile marcate!

 
Descriere Buncar de peleti Clam Pellet Plus 300 - capacitate 300 kg peleti

Buncar de peleti Clam Pellet Plus 300 - capacitate 300 kg peleti


Buncarul de peleti Pellet Plus 300 asigura prelungirea duratei de  functionare a centralei termice pe peleti Clam Vittoria prin completarea automatizata a buncarului existent al centralei cu peleti Clam Vittoria. Capacitatea buncarului pentru peleti suplimentar Clam Pellet Plus 300 este de până la 300 kg de peleti.

Buncarul de peleti suplimentar Pellet Plus 300 este echipat cu un sistem automat de încărcare cu peleti, care este prevazut cu senzor de nivel cu fotocelula care comanda incarcarea automata cu peleti a buncarului existent al centralei termice pe peleti Clam Vittoria.

Se extinde astfel autonomia centralei termice pe peleti Clam Vittoria cu o perioada de 250 de ore de funcționare (datele se refera la modelul de Clam Victoria de 20 kW).

Buncarul de peleti Clam Pellet Plus 300 se poate monta impreuna cu toate modelele de centrale termice pe peleti Clam Vittoria si chiar cu alte  tipuri de centrale termice pe peleti de la alti producatori, cu conditia ca punerea in functiune a buncarului sa se faca de catre personal tehnic autorizat de firma Clam pentru punerea in functiune si service-ul echipamentelor termice fabricate de firma Clam.  

Dimensiunile de gabarit si greutatea buncar de peleti automatizat Clam Pellet Plus 300 sunt:
Latime.....................................700 mm
ÎnălÈ›ime..................................2080 mm
Adâncime (fata-spate)...............730 mm
Greutate..................................130 kg

 
Download fisiere atasate pentru Buncar de peleti Clam Pellet Plus 300 - capacitate 300 kg peleti
Alte produse din categorie