Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE ELECTRICE CENTRALE ELECTRICE TRIFAZATE 380/400 V Centrala termica electrica cu inductie OFS-DTL 80 kW
Poza Centrala termica electrica cu inductie OFS-DTL 80 kW

Centrala termica electrica cu inductie OFS-DTL 80 kW

Cod produs:   OFS-DTL 80 kW
Producator:   ZHENANG
ZHENANG
ZHENANG

Video de prezentare companie:

Compania Foshan Cafos (ZhenAng) Electric Appliance Co., Ltd din China se afla printre primii trei producători de centrale electrice din China. Compania fabrica centrale termice electrice murale pentru uz casnic, centrale termice electrice cu montaj pe pardoseala pentru aplicatii comerciale, centrale termice electrice de putere mare cu montaj pe pardoseala pentru aplicatii industriale, precum È™i încălzitoare instant de apă pentru uz casnic.
...
Fabrica are o vechime de 14 ani È™i a inceput să producă aparate de încălzire instantanee a apei din anul 2005 È™i centrale termice electrice din anul 2007. Fabrica are o suprafata de aproximativ 3500 m² si are trei linii de producÈ›ie automate.
...
Compania detine brevetul de inventie pentru elementele de incalzire din aluminiu turnat. Centralele termice electrice produse de compania Foshan Cafos (ZhenAng) Electric Appliance Co., Ltd au circuitul electric separat de circuitul de apă. Produsele companiei respecta toate standardele de calitate internationale, sunt sigure, inteligente, silențioase și economisesc energie.


Pret vechi:   61.70200 lei cu TVA
Pret:   59.90500lei cu TVA
Discount:   2%
Putere termica nominala [kW]   80

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica electrica cu inductie OFS-DTL 80 kW

Centrala termica electrica cu inductie OFS-DTL 80 kW


Centrale termice electrice cu inductie OFS-DTL sunt destinate producerii de agent termic pentru instalatiile de incalzire centrala industriale cu puteri termice mari. Centrale termice electrice cu inductie OFS-DTL realizeaza incalzirea agentului termic prin intermediul unor elemente de incalzire speciale cu eficienta ridicata si siguranta mare in functionare. Eficienta elementelor de incalzire speciale atinge 98.6 %.


Automatizarea acestor centrale asigura o functionare silentioasa, la temperatura constanta si cu siguranta ridicata. Siguranta in functionare este asigurata si de faptul ca circuitul electric este complet separat de circuitul de apă.


Centrale termice electrice cu inductie OFS-DTL respecta toate standardele de calitate internationale, sunt sigure, inteligente, silenÈ›ioase È™i economisesc energie. Centralele termice electrice OFS-DTL sunt dotate cu redresoare SCR care controleaza si ajusteaza intr-un mod precis si rapid puterea electrica in functie de modificarile de temperatura.

Se realizeaza astfel o eficienta energetica ridicata a instalatiei de incalzire, importante economii de energie electrica si de costuri reduse pentru utilizator.    


În cazul unei căderi de tensiune (pene de curent), toate reglajele sunt păstrate. La repornirea alimentarii cu energie electrica, centrala termica electrica va porni automat si va functiona la parametrii setati anterior.
                                                    
DATE TEHNICE:
Denumire produs: OFS-DTL 80 kW
Putere termica nominală (kW) 80
Curent nominal (A) ~ 3x121
Siguranta automata (A) >160A-4P
Întrerupător trifazat (A) > 160
Sectiune conductori Cu (mm²) > 35
Tensiune nominală (V) 380
Frecvența (Hz) 50
Racord de tur (toli/DN mm) Ø 1 1/2" (DN40)
Racord de retur(toli/DN mm) Ø 1 1/2" (DN40)
Presiune instalatie (bar) 1 ÷ 3    
Gama de încălzire temp. (°C) 30 ÷ 85    
Gama de temperaturi acm (°C) 30 ÷ 80    
Pornire functie antiinghet 1 (°C) 8
Pornire functie antiinghet 2 (°C) 5
Oprire functie antiinghet 2 (°C) 30
Dimensiuni de gabarit (mm) 900x680x1480
Greutate netă (kg) 120
Dimensiuni gabarit ambalaj (cm) 85x65x152
Greutate brută (kg) 152
Volum (m³) 0.84

MODELE DISPONIBILE:
OFS-DTL 60 kW
OFS-DTL 80 kW
OFS-DTL 100 kW
OFS-DTL 120 kW
OFS-DTL 160 kW
OFS-DTL 200 kW


Video de prezentare centrala termica electrica cu inductie OFS-DTL:


 
Alte produse din categorie