Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE PE GAZ CENTRALE TERMICE PE GAZ IN CONDENSATIE Centrala termica in condensatie pentru gaz metan REMEHA G220 ACE 250 ML 250 kW
Poza Centrala termica in condensatie pentru gaz metan REMEHA G220 ACE

Centrala termica in condensatie pentru gaz metan REMEHA G220 ACE 250 ML 250 kW

Cod produs:   7666839 REMEHA G220 ACE 250
Producator:   REMEHA
REMEHA
REMEHA

Compania Remeha a fost fondată în Olanda în 1935 de Gerard van Reekum, care a intrevăzut o piață de desfacere pentru produsele de încălzire centrală. În urma crizei energetice din anii 1970, Remeha a devenit un pionier al tehnologiei al centralelor termice cu condensare. Prima centrala termica cu condensare din Marea Britanie, testat la Watson House (centrul de testare a echipamentelor termice pentru gaz din Marea Britanie) în anul 1983, a fost fabricat È™i furnizat de firma Remeha.

Aceasta centrala termica cu condensare a fost instalata de catre firma Broag, un producător britanic de arzătoare de combustibil lichid È™i furnizor de servicii de inginerie. În anul următor, firma Broag a instalat mai multe centrale termice cu condensare Remeha în London Borough of Merton È™i a devenit rapid liderul britanic în tehnologia de condensare. Firma britanica Broag a fost achiziÈ›ionata de compania Remeha în anul 1984.

Compania Remeha face parte din grupul comercial Baxi Heating. Alături de mărcile surori Andrews Water Heaters, Potterton Commercial and Packaged Plant Solutions ofera soluÈ›ii de încălzire comerciale integrate, eficiente È™i inteligente pentru organizaÈ›ii din Marea Britanie È™i Irlanda. Fiecare dintre mărcile companiei, atat din domeniul instalatiilor de incalzire rezidentiale cat si a celor industriale are propriile sale puncte forte È™i domenii speciale de expertiză. Împreună oferă o combinaÈ›ie imbatabilă de cunoÈ™tinÈ›e, experiență È™i expertiză.

Baxi Heating are in portofoliu cele mai cunoscute și mai respectate mărci din domeniul instalatiilor de incalzire rezidentiale si industriale din Marea Britanie și Irlanda precum: Baxi, Potterton, Main Heating, Heatrae Sadia, Megaflo, Andrews Water Heaters, Potterton Commercial si Packaged Plant Solutions.

Scopul companiei este să ofere clientilor cel mai bun raport calitate/pret prin produse fiabile, eficiente din punct de vedere energetic precum È™i servicii de înaltă calitate È™i de asistență tehnică, promovând în acelaÈ™i timp sustenabilitatea ecologică, socială È™i economică.


Pret vechi:   41.22700 lei cu TVA
Pret:   40.02600lei cu TVA
Discount:   2%
Putere termica nominala [kW]   250

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica in condensatie pentru gaz metan REMEHA G220 ACE 250 ML 250 kW

Centrala termica in condensatie pentru gaz metan REMEHA G220 ACE 200 ML 200 kW


DESCRIERE GENERALA:
• Centrala termică este o centrală termică pe gaz metan in condensare, cu montaj pe pardoseală;
• Încălzire de înaltă eficienţă;
• Schimbător de căldură din aluminiu turnat;
• Emisii reduse de substanÅ£e poluante;
• Include roÅ£i de transport ca opÅ£iune standard.

BENEFICII, AVANTAJE SI FACILITATI:
Proiectare modulară pentru montaj in orice spațiu:
Toate conexiunile racordurile la instalatie se gasesc in partea superioară, astfel încât modelele Gas 220 ACE pot fi montate grupat una langa cealalta sau spate la spate. Aceasta înseamnă o configuraÈ›ie modulară care asigura puteri termice mari ce pot fi instalate în spatii mici si greu accesibile.

Un design robust și fiabil:
Schimbătorul de căldură monobloc este construit dintr-o singură bucată de aluminiu, ceea ce îl face inerent mai robust È™i mai fiabil decat orice alt tip de schimbator de caldura existent pe piata.

Produsul este ușor și manevrabil:
Centrala termica REMEHA G220 ACE este uÈ™oara si manevrabila. Ea este dotata din fabrica cu roÈ›i de transport, astfel încât să poată fi transportata la locul de montaj fara a necesita utilaje de transport suplimentare. Aceasta centrala compacta si usoara se poate transporta si cu ascensoare uzuale, cu capacitatea de transport mai mare decat greutatea centralei.

Intretinere usoară:
Deoarece nu este necesară demontarea centralei termice pentru efecturarea service-ului si a intretinerii, aceste lucrari se pot executa usor si rapid.
    
Centrala termica complet automatizata:
Centrala termica REMEHA G220 ACE este dotata cu un microprocesor care permite controlul temperaturii si programarea tuturor parametrilor de catre utilizatorul final, de la panoul de comanda cu display digital al centralei termice.


De asemenea, aceasta centrala termica are o eficiență ridicată de până la 97,5 %, emisii de oxizi de azot NOx foarte scăzute si este in conformitate cu reglementarile ErP 2018 È™i EN155 Pt1 2015. Centrala termica REMEHA G220 ACE are o functionare foarte silentioasa cu nivel de zgomot sub 52 dBA.

DATE TEHNICE:
Model: Gas 220 ACE - 250
Putere termica nominala: 250 kW
Eficienţă încălzire la sarcină maximă (Hi) (80/60 °C) (92/42/CEE) 97,3 %
Presiune gaz metan Min/Max: 17 - 25 mbar
Presiune GPL Min/Max: 37 - 50 mbar
Consum de gaz metan Min/Max: 5,3 - 26,5 m³/h
Consum GPL Min/Max: 2,1 - 10,2 m³/h
Emisii de oxizi de azot NOx: 45 mg/kWh
Temperatura gaze arse: 63 °C
Contrapresiune maxima la cos: 150 Pa
Continut de apa centrala: 33 litri
Presiune de lucru maxima: 6 bar
Presiune de lucru minima: 0.8 bar
Temperatura de lucru maxima: 90 °C
RezistenÅ£a hidraulică (ΔT = 20K): 150 mbar
Tensiune de alimentare: 230 V/50 Hz
Consum de putere maxim: 323 W
Grad de protecţie electrică IP: IPX1B
Siguranţe fuzibile: 6,3 A si 1,6 A.
Greutate: 275 kg

MODELE DISPONIBILE:
Gas 220 ACE - 160
Gas 220 ACE - 200
Gas 220 ACE - 250
Gas 220 ACE - 300


Video de prezentare a centralei termice REMEHA G220 ACE:


 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica in condensatie pentru gaz metan REMEHA G220 ACE 250 ML 250 kW
Alte produse din categorie