Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE PE GAZ CENTRALE TERMICE PE GAZ IN CONDENSATIE Centrala termica pe gaz in condensatie Ferroli BLUEHELIX PRIMA 24C
Poza Centrala termica pe gaz in condensatie Ferroli BLUEHELIX PRIMA 24C

Centrala termica pe gaz in condensatie Ferroli BLUEHELIX PRIMA 24C

Cod produs:   0T3B2AWA
Producator:   FERROLI
FERROLI
FERROLI

Video prezentare firma Ferroli:

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. 

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Domenii principale de activitate: Incalzire si Climatizare (HVAC);
Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala si Climatizare Industriala.

Portofoliul Grupului Ferroli include pe langa brandul principal, Ferroli si alte branduri de renume cum ar fi: Ferroli Romania care a fost infiintata in 1998 si care functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.
Compania Ferroli Romania furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:
• Incalzire Rezidentiala/Industriala;
• Climatizare Rezidentiala/Industriala;
• Sisteme Solare;
• Pompe de caldura.


Pret vechi:   3.14200 lei cu TVA
Pret:   3.05000lei cu TVA
Discount:   2%
Putere termica nominala [kW]   24

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica pe gaz in condensatie Ferroli BLUEHELIX PRIMA 24C

Centrala termica pe gaz in condensatie Ferroli BLUEHELIX PRIMA 24C


Centralele termice pe gaz in condensare FERROLI BLUEHELIX PRIMA sunt centrale termice murale cu panou de comandă digital, pentru încălzire centrala È™i pentru prepararea instantanee a apei calde menajere (a.c.m.), cu funcÈ›ionare pe gaz natural sau pe gaz petrolier lichefiat (GPL), cu randament foarte ridicat È™i emisii foarte reduse de noxe.

BENEFICII, AVANTAJE SI FACILITATI:
• Schimbător de căldură primar din otel inox AISI 304 cu eficiență ridicată realizat dintr-o singură bucata de teava din otel inoxidabil, fără îmbinări sau suduri;
• Sistem de control al arderii MC2—Multi Combustion Control—un sistem de combustie special cu reglarea autoadaptivă a vanei de gaz în funcÈ›ie de variaÈ›ia presiunii gazului;
MGR—Metan/GPL Ready—posibilitatea de schimbare a tipului de combustibil prin simpla modificarea a setarilor centralei termice la punerea in functiune;
• Robinet de by-pass pentru centrala termica care permite izolarea centralei termice de restul instalatiei de incalzire (robinetul de by-pass este incorporat in grupul hidraulic al vanei cu 3 cai);
• Interfață cu display digital cu taste multifuncÈ›ionale pentru setarea parametrilor de functionare;
• Functia SUN EASY – centrala termica poate fi conectata impreuna cu o instalatie solara de preparare a apei calde de consum.  Aceasta va preincalzi apa rece pana la temperatura dorita de consumator. In cazul in care instalatia solara nu face fata necesarului de apa calda, centrala termica BLUEHELIX PRIMA va porni si va incalzi apa pana la temperatura dorita de consumator. Boilerul solar se va monta in amonte de centrala de centrala termica, conducta de iesire apa calda a boilerului va fi racordata la racordul de intrare apa rece a centralei termice.
• Emisii reduse de noxe – Clasa 6
• Supraveghere digitală a flacării – dupa trei aprinderi nereuÈ™ite centrala termica se blochează automat si poate fi repornita doar dupa eliminarea cauzei care a produs avaria si resetarea centralei.

DATE TEHNICE:
Producator: FERROLI
Denumire aparat: BLUEHELIX PRIMA 24C
Clasa ERP incalzire: A
Clasa ERP preparare acm: A
Clasa de emisii de noxe: Clasa 6
Putere termică utilă încălzire Pmax (80-60°C): 20 kW  
Putere termică utilă încălzire Pmax (50-30°C): 21,8 kW
Putere termică utilă a.c.m.: 25 kW
Debit apa calda ΔT 25 °K: 14 litri/minut;
Randament 80-60 °C  97,1 %
Randament 50-30 °C 105,8 %
Clasa de protectie electrica: IPX4D
Racorduri tur/retur incalzire: Ø 1/2"
Racordur conducta de gaz: Ø 3/4"
Racorduri apa rece/calda: Ø 1/2"
Dimensiuni de gabarit: 700x400x330 mm
Greutate: 25 kg

MODEL DISPONIBIL:
BLUEHELIX PRIMA 24C


Video de prezentare centrala termica Bluehelix Prima:


 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica pe gaz in condensatie Ferroli BLUEHELIX PRIMA 24C
Alte produse din categorie