Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE PE GAZ CENTRALE TERMICE PE GAZ IN CONDENSATIE Centrala termica pe gaz in condensatie Vitodens 100-W 25 kW incalzire
Poza Centrala termica pe gaz in condensatie Vitodens 100-W

Centrala termica pe gaz in condensatie Vitodens 100-W 25 kW incalzire

Cod produs:   B1HC
Producator:   VIESSMANN
VIESSMANN
VIESSMANN

Video centenar Viessmann 1917 ÷ 2017:

 

Compania Viessmann este liderul din Germania în domeniul instalatiilor de încălzire, de aer conditionat, de refrigerare si al instalatiilor solare. Inființată în anul 1917 în Germania ea se remarca prin traditia calitatii a tuturor produselor sale. In anul 2017 compania Viessmann a sarbatorit 100 de ani de la infiintarea ei si realizează în prezent o cifră de afaceri de 2,37 miliarde Euro și numără în jur de 12.100 de angajați cu inalta pregatire profesionala.

Orientarea internațională a firmei Viessmann este concretizata prin cele 22 de fabrici amplasate în 11 țari, precum si prin reprezentanțele comerciale aflate în 74 de țari de pe tot cuprinsul globului. Exportul reprezintă 55% din totalul cifrei de afaceri a companiei Viessmann.


Pret vechi:   5.35900 lei cu TVA
Pret:   5.24900lei cu TVA
Discount:   2%
Putere termica nominala [kW]   26
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica pe gaz in condensatie Vitodens 100-W 25 kW incalzire

Centrala termica Viessmann Vitodens 100-W putere termica nominala - 25 kWNota: Senzorul de temperatura pentru boilerul de preparare acm este inclus in furnitura.


Centrala termica Viessmann Vitodens 100-W are arzătorul, grupul hidraulic şi schimbătorul de căldură din oţel inoxidabil. Ea este o centrala termica in condensaţie cu dimensiuni reduse şi cu un preţ atractiv pentru client. 


Centrala termica Viessmann Vitodens 100-W este soluţia cea mai buna atât pentru construcţii noi cât şi pentru proiecte de modernizare a sistemelor de încălzire existente. 


Centrala termica compacta Viessmann Vitodens 100-W este uşor de instalat şi poate fi amplasata funcţie de necesităţi, in diverse incaperi: în bai, în bucătării, în mansarde si chiar in nise sau in coltul incaperilor. Acest lucru este foarte avantajos si se datoreaza faptului ca centrala termica Vitodens 100-W nu nu necesită spaţii laterale pentru accesul la componentele ei. 


Toate componentele centralei termice Viessmann Vitodens 100-W sunt accesibile din partea frontală a centralei. 


   Eficienţa energetică ridicată: 


Centrala termica în condensaţie Viessmann Vitodens 100-W consumă mai puţină energie decat centralele termice pe gaz clasice deoarece prin schimbatorul de caldura special din inox se recupereaza caldura din gazele arse inainte de evacuarea lor la cos. 


Acest lucru are ca rezultat o creştere semnificativă a eficienţei energetice a aparatului. Se reduce consumul de gaz metan si implicit costurile pentru încălzirea locuintei şi in acelasi timp se protejeaza mediului înconjurător. 


Schimbatorul de caldura al centralei termice Viessmann Vitodens 100-W—Inox- Radial—este confectionat dintr-ul otel inoxidabil special german printr-o tehnologie de ultima generatie in fabrica Alendorf din Germania - vezi fotografia din stanga (pentru a mari imaginea, dati clic pe ea). 


Tevile schimbatorului au sectiunea rectangulara pentru a economisi spatiu si a mari eficienta suprafetei de schimb de caldura. 


Centrala termica murala în condensaţie Viessmann Vitodens 100-W oferă performanţă tehnică deosebita la un preţ atractiv. 


   Durabil si economic:  


• Schimbatorul de caldura al centralei termice Viessmann Vitodens 100-W este confectionat din otel inoxidabil special si are o durata de viata ridicata si asigura un comfort termic deosebit. 
• Arzătorul cilindric MatriX si este de-asemenea confecţionat din oţel inoxidabil si este durabil si rezistent. Arderea este cu sistem de ardere modulanta in functie de necesarul de caldura pentru incalzire si preparare apa calda de consum menajer.
• Grupul hidraulic al centralei termice este compact si poate fi accesat usor din partea frontală a centralei, ceea ce permite o intervenţie rapidă pentru lucrarile de service si operaţiile de întreţinere uzuale. Grupul hidraulic conţine pompa de circulaţie si vana de amestec cu trei cai.
• Automatizarea centralei termice Viessmann Vitodens 100-W are sistem de autodiagnoză incorporat. Panoul de comanda este uşor de folosit atat de  utilizator cat si de personalul de service.
• Sistemul electronic de automatizare cu care este echipat centrala termica Viessmann Vitodens 100-W asigură funcţionarea instalaţiei de incalzire în functie de temperatura reglata de la panoul de comanda sau comandata de un termostat ambiental.
• Daca se doreste, se poate conecta la centrala termica un senzor de temperatură exterioară pentru reglarea instalatiei de incalzire in functie de temperatura exterioara. In acest caz, automatizarea va comuta pe regimul de funcţionare in functie de temperatura exterioara si va comanda centrala termica in functie de temperatura exterioara.
• Automatizarea include şi sistemul de protecţie antiîngheţ.
• Deservirea instalaţiei se realizează simplu şi comod prin intermediul butoanelor rotative de reglaj ale temperaturilor de încălzire şi de preparare a apei calde de consum menajer. Pe afişajul digital sunt indicate temperaturile şi parametri de stare a instalaţiei de incalzire si a apei calde de consum menajer.


   Avantajele centralei termice Viessmann Vitodens 100-W sunt: 


• Randament ridicat: 108%
• Suprafaţa de transfer termic—schimbatorul de caldura Inox-Radial—din oţel inoxidabil:
- rezistenţă anticorozivă deosebita datorita oţelului aliat de înaltă calitate; 
- efect de autocurăţire a schimbatorului de caldura datorita suprafeţelor netede din oţel inoxidabil care nu permit depuneri
• Arzătorul cilindric Matrix din oţel inoxidabil este un produs inovator al companiei Viessmann si realizeaza un amestec foarte bun de gaz-aer, precum si o ardere cu randament foarte ridicat.
• Grupul hidraulic cu componente uşor accesibile ceea ce simplifică întreţinerea şi operaţiunile de service;
• Racordul la reţeaua de apă se afla în partea inferioară a centralei termice si este usor accesibil;
• Vasul de expasiune este montat in carcasa centralei;
• Sistem de automatizare digital cu funcţionare în regim de temperatură constantă sau comandată de temperatură exterioara;
• Centrala termica murala în condensaţie Viessmann Vitodens 100-W este clasificata in categoria centralelor termice cu 4 stele **** din punct de vedere al eficienţei energetice, conform directivei europene 92/42 CE. 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica pe gaz in condensatie Vitodens 100-W 25 kW incalzire
Alte produse din categorie