Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE PE LEMNE PELETI SI CARBUNI CENTRALE TERMICE PE LEMNE CU GAZEIFICARE Centrala termica pe lemn din fonta cu gazeificare Viadrus U22 Economy 25 kW
Poza Centrala termica pe lemn din fontă cu gazeificare Viadrus U22 Economy

Centrala termica pe lemn din fonta cu gazeificare Viadrus U22 Economy 25 kW

Cod produs:   VIADRUS-U22-ECO-4/25
Producator:   VIADRUS
VIADRUS
VIADRUS

Video de prezentare a fabricii VIADRUS:

Compania Viadrus este o companie cu traditie indelungata in turnarea produselor din fonta. Compania a fost infiintata in anul 1888 si fabrica produse de inalta calitate, calitate care este asigurata prin sistemul de management al calității conform ISO 9001 și ISO 14001.
...
Datorită cunoașterii indelungate a pieței și a domeniului tehnologiei de încălzire, portofoliul de produse al companiei Viadrus este in continua dezvoltare și inovare și pe lângă sursele de energie convenționale, se axează și pe sursele regenerabile de căldură.
...
Elementele cheie ale ofertei de produse VIADRUS sunt centralele termice din fontă pe combustibili solizi, centralele termice pe gaz, centralele termice pe combustibil lichid cu schimbător de căldură din fontă și caloriferele din fontă. Centralele termice din fontă pe combustibili solizi cu alimentare manuală, prezintă o sursă fiabilă de căldură ieftină de zeci de ani în întreaga lume.
...
Centralele termice pe combustibili solizi cu funcționare automată reprezintă un mod foarte modern și confortabil de utilizare a surselor de combustibili solizi. Bineînțeles, brandul VIADRUS oferă centrale termice pe combustibili solizi care îndeplinesc toate cerințele ecologice actuale, de ardere economica si ecologica a combustibililor.


Pret vechi:   5.97900 lei cu TVA
Pret:   5.80400lei cu TVA
Discount:   2%
Putere termica nominala [kW]   25
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica pe lemn din fonta cu gazeificare Viadrus U22 Economy 25 kW

Centrala termica pe lemn din fontă cu gazeificare Viadrus U22 Economy 25 kW


Centrala termica pe lemne din fontă cu gazeificare Viadrus U22 Economy este cea mai accesibila centrala termica aflata pe piața din Romania care este încadrata in clasa de emisii de noxe 5. Aceasta centrala termica pe lemn cu gazeificare, cu tiraj natural poate functiona si in cladiri care nu dispun de instalatie de alimentare cu energie electrica deoarece nu necesita ventilator de tiraj. Data inceperii fabricarii acestei centrale termice moderne si ecologice a fost 1.08.2019. Puteri termice nominale: 16, 21, 25, 30, 34, 38 si 41 kW. Combustibil utilizat: lemn de foc.

Beneficii, avantaje si facilitati:
. garanție de 10 ani la schimbătorul de căldură din fontă;
. eficiență de până la 91%;
. îndeplinește clasa de emisie 5 conform ČSN EN 303-5;
. îndeplinește condițiile de „Ecodesign”;
. îndeplinește condițiile severe ale standardului german de emisii BIMSCH V2;
. consum redus de combustibil;
. deservire și întreținere simplă;
. flanșe cu filet pentru o montare simplă;
. grătar de ardere masiv răcit cu apă;
. încălzire rapidă a căilor de gaze arse;
. posibilitate de funcționare independentă de energie electrică (fără evacuarea forțată a gazelor de ardere și fără pompă de circulație, in instalatiile de incalzire centrala cu circulatie naturala prevazute cu vas de expansiune deschis);
. sistem brevetat a camerei de ardere ViaBurn ™.

Caracteristici:
• VIADRUS U22 Economy este o centrala termica din fontă cu gazeificare pe combustibili solizi, cu alimentare manuală, destinat arderii ecologice a lemnului de foc. Execuția camerei de ardere permite arderea combustibilului prin tiraj natural fără ventilator in intalatiile de incalzire cu apă caldă cu circulație naturala și in cele cu circulatia forțată a agentului termic de încălzire.
• Centrala termica pe lemn VIADRUS U22 Economy poate fi utilizata în mod avantajos si în instalatiile de încălzire mai vechi cu „circulație naturală”.
• Centrala termica VIADRUS U22 Economy este incadrata in clasa de emisii 5 de emisii de noxe conform ČSN EN 303-5 și îndeplinește toate condițiile de „Ecodesign”.
• Totodată îndeplinește și condițiile severe ale standardului de emisii de noxe german BIMSCH V2.

Modele disponibile:
Viadrus U22 Economy 21 kW
Viadrus U22 Economy 25 kW
Viadrus U22 Economy 30 kW
Viadrus U22 Economy 34 kW
Viadrus U22 Economy 38 kW
Viadrus U22 Economy 41 kW


Video centrala termica pe lemn cu gazeificare Viadrus U22 Economy:


 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica pe lemn din fonta cu gazeificare Viadrus U22 Economy 25 kW
Alte produse din categorie