Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CONTROLERE POMPE Controler electronic pentru pompa si ventilator Salus PC16F
Poza Controler electronic pentru pompa si ventilator Salus PC16F

Controler electronic pentru pompa si ventilator Salus PC16F

Cod produs:   Salus PC16F
Producator:   SALUS
SALUS
SALUS

Video prezentare companie SALUS:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compania SALUS a fost infiintata in anul 2004 în MAREA BRITANIE, ca divizie europeană a Computime Group Limited din Hong Kong. Computime Group Ltd. este un furnizor global de tehnologii È™i soluÈ›ii de control electronic pentru pieÈ›ele industriale, comerciale È™i de larg consum.
...
Compania SALUS asigura o gama completă de soluÈ›ii pentru încălzire È™i gestionarea energiei, cu soluÈ›ii inovative simple, uÈ™or de utilizat de catre beneficiar, în toate tipurile de aplicaÈ›ii industriale, comerciale sau rezidenÈ›iale. Compania SALUS are reprezentante directe în 12 țări È™i isi comercializeaza produsele în 40 de țări.


Pret vechi:   54900 lei cu TVA
Pret:   53500lei cu TVA
Discount:   2%

Completati campurile marcate!

 
Descriere Controler electronic pentru pompa si ventilator Salus PC16F

Controler electronic pentru comanda pompa si ventilator Salus PC16F


Caracteristici:
Comandă pompa de circulatie agent termic și ventilatorul cazanului;
Are 4 programe predefinite și unul modificabil de către utilizator;
Funcții specifice cazanelor cu lemn, cărbune, lemn și cărbune;
Funcție anti-stop;
FuncÈ›ie anti-îngheÈ›;
Alarmă de supraîncălzire.

Controlerul PC16F comanda pompa de incalzire centrala si ventilatorul. Se poate utiliza pentru cazanele de combustibil solid, lemn, carbune sau biomasa. Se pot alege din 5 moduri de comanda, in functie de combustibilul folosit si de tipul cazanului. Primul pas in programarea controlerului PC16F este setarea temperaturii de lucru a sistemului de incalzire, in modul de functionare normal de functionare a cazanului, dupa care se va selecta modul de operare (F) din meniul controlerului in functie de tipul combustibilului utilizat.

Functiile disponibile pentru setarea functionarii ventilatorului, in functie de combustibilul utilizat, sunt urmatoarele:
F1 – lemn si carbune (putere mica a ventilatorului)
F2 – lemn (puterea ventilatorului la 20% + preventilare)
F3 – carbune (puterea ventilatorului la 50% + preventilare)
F4 – puterea ventilatorului la 100% + preventilare
F5 – program modificabil de catre utilizator

La functiile, de la F1 la F4, controlerul seteaza automat, printr-un algoritm propriu, puterea ventilatorului, activarea pompei de incalzire centrala si temperatura de stingere a focului.  

La activarea functiei F1 puterea ventilatorul se reduce automat cand temperatura se apropie de cea setata.  Diminuarea arderii se va face in intervalul de la 35°C pana la 50°C. Pompa de incalzire centrala este activata cand temperatura agentului termic din instalatia de incalzire este in intervalul 30°C pana la 40°C, in functie de temperatura setata pentru boiler.  

Functia F5 permite setarea manuala a tuturor parametrilor: temperatura de activare a pompei pompei de circulatia agent termica, turatia ventilatorului, intreruperea si durata ventilarii, aprinderea si perioada de stingere.

Controlerul Salus PC16F este echipat cu sunet de alarmă care semnalează atunci când temperatura detectată de senzorul de temperatura depășeÈ™te valoarea de 90°C.

De asemenea, controlerul are functie antiblocaj (anti-stop) pentru pompa de circulatie. Aceasta functie protejeaza pompa impotriva blocarii rotorului pompei datorita depunerilor de calcar, in perioada de vara, cand pompa de circulatie pentru incalzire nu functioneaza. Pompa porneste la fiecare 14 zile, pentru o perioada de 15 secunde, pentru a se preveni blocarea rotorului pompei de circulatie.

O altă funcÈ›ie de protecÈ›ie este funcÈ›ia „anti-îngheÈ›”, care menÈ›ine pompa in functiune atunci cand temperatura masurata de senzorul de temperatura scade sub + 5°C.

Acest produs este în conformitate cu următoarele directivele europene: EMC 2014/30/EU È™i RoHS 2011/65/EU.

Date tehnice:
Alimentare: 230 V
Consum de energie electrica: 2 W
Sarcina pompei: 6 A
Interval ambientală: -10°C + 50°C
Interval de măsurare temperaturii: 0°C + 99°C
Interval de reglare a temperaturii: 5°C + 80°C

 
Download fisiere atasate pentru Controler electronic pentru pompa si ventilator Salus PC16F
Alte produse din categorie