Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CONTROLERE POMPE Controler electronic pompa acm sau incalzire Salus PC11W
Poza Controler electronic pompa acm sau incalzire Salus PC11W

Controler electronic pompa acm sau incalzire Salus PC11W

Cod produs:   Salus PC11W
Producator:   SALUS
SALUS
SALUS

Video prezentare companie SALUS:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compania SALUS a fost infiintata in anul 2004 în MAREA BRITANIE, ca divizie europeană a Computime Group Limited din Hong Kong. Computime Group Ltd. este un furnizor global de tehnologii È™i soluÈ›ii de control electronic pentru pieÈ›ele industriale, comerciale È™i de larg consum.
...
Compania SALUS asigura o gama completă de soluÈ›ii pentru încălzire È™i gestionarea energiei, cu soluÈ›ii inovative simple, uÈ™or de utilizat de catre beneficiar, în toate tipurile de aplicaÈ›ii industriale, comerciale sau rezidenÈ›iale. Compania SALUS are reprezentante directe în 12 țări È™i isi comercializeaza produsele în 40 de țări.


Pret vechi:   27900 lei cu TVA
Pret:   27500lei cu TVA
Discount:   1%

Completati campurile marcate!

 
Descriere Controler electronic pompa acm sau incalzire Salus PC11W

Controler electronic pompa acm sau incalzire Salus PC11W


Descriere produs:
Controlerul pentru comanda pompa Salus PC11W este fabricat pentru a comanda pompei de circulatie agent termic din instalatiile de incalzire centrala, sau pentru comanda unei pompe de circulatie agent termic primar pentru prepararea ape calde de consum (acm).


Controlerul Salus PC11W porneste si opreste pompa de circulatie agent termic din instalatia de incalzire sau pompa de preparare apa calda, atunci cand temperatura masurata de senzorul de temperatura al aparatului, scade, respectiv creste fata de temperaturile setate de catre utilizator.


Pompa se va porni daca temperatura din instalatie scade sub temperatura setată „C” È™i se va opri după ce se depășeÈ™te temperatura setată „U”. Controlerul Salus PC11W poate fi folosit, de asemenea, ca si termostat de siguranță pentru boilerele de preparare apa calda de consum menajer, pentru a preveni cresterea temperaturii apei calde de consum, peste temperatura de oparire de +55°C.

Asfel se previne uzura pompei de circulatie agent termic si reducerea consumului de energie electrica (economia putand ajunge pana la 60%, in functie de gradul de utilizare al cazanului)

Controlerul pentru comanda pompa Salus PC11W este echipat cu sunet de alarmă care semnalează atunci când temperatura detectată de senzorul de temperatura depășeÈ™te valoarea de 90°C.

De asemenea, controlerul are functie antiblocaj (anti-stop) pentru pompa de circulatie. Aceasta functie protejeaza pompa impotriva blocarii rotorului pompei datorita depunerilor de calcar, in perioada de vara, cand pompa de circulatie pentru incalzire nu functioneaza. Pompa porneste la fiecare 14 zile, pentru o perioada de 15 secunde, pentru a se preveni blocarea rotorului pompei de circulatie.

O altă funcÈ›ie de protecÈ›ie este funcÈ›ia „anti-îngheÈ›”, care menÈ›ine pompa in functiune atunci cand temperatura masurata de senzorul de temperatura scade sub + 5°C.

Acest produs este în conformitate cu următoarele directivele europene: EMC 2014/30/EU È™i RoHS 2011/65/EU.


Caracteristici:
Comandă pompa de circulatie agent termic pentru incalzire sau cea de preparare acm;
Posibilitate de setare a temperaturii de pornire si cea de oprire a pompei;
ProtecÈ›ie anti-îngheÈ›;
Funcție anti-stop (anti-blocaj) pompa;
Alarmă de supraîncălzire.

Date tehnice:
Alimentare: 230V
Consum de energie: 2 W
Sarcina pompei: 6 A
Interval de măsurare temperaturii: 0°C +99°C
Temperaturii de pornire: 10°C +75°C
Temperatură de oprire: 20°C +80°C

 
Download fisiere atasate pentru Controler electronic pompa acm sau incalzire Salus PC11W
Alte produse din categorie