Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home TERMOSTATE AMBIENTALE CU SI FARA FIR WIFI WIRELESS CT3S Termostat ambiental fara programare
Poza TERMOSTAT DE AMBIENT CU FIR CONTER CT3S

CT3S Termostat ambiental fara programare

Cod produs:   BNK-CT3S
Producator:   CONTER
CONTER
CONTER

Conter, este un brand care se remarca pe piata prin fiabilitatea garantata de componentele de origine japoneza care alcatuiesc produsele din gama termostatelor ambientale.

Produsele Conter sunt fabricate cu cele mai noi tehnologii, au preturi accesibile si fac posibila utilizarea rationala si eficienta a sistemelor de incalzire cu combustibil gazos si energie electrica.


Pret vechi:   7900 lei cu TVA
Pret:   6900lei cu TVA
Discount:   12%

Completati campurile marcate!

 
Descriere CT3S Termostat ambiental fara programare

CT3S Termostat ambiental fara programare


Date tehnice
Element termosensibil: NTC 10KΩ 1% la 25°C
Sensibilitatea de comutare: 0,2°C sau 0,3°C
Domeniul de reglaj al temperaturii: 10-30°C, din 0,5°C in 0,5°C
Domeniul de afisare a temperaturii: 5-35°C, din 0,5°C in 0,5°C
Precizia de afisare a temperaturii: 0,5°C
Temperatura admisa pentru depozitare: -10°C … +60°C
Tensiunea de alimentare: 2 x 1,5V, baterii alcaline tip AA (R6)
Tensiunea de cuplare: 24Vca sau 24Vcc … 220Vca
Curentul maxim de cuplare: 8A rezistiv sau 2A inductiv
Durata de functionare a bateriilor: aprox. 1 an
Masa (fara baterii): 154g
Dimensiuni: 110 x 75 x 45mm
Temperatura antiinghet: 7°CTermostatul de ambient Conter cu fir CT3S este conceput special pentru comanda unei centrale termice de apartament si/sau aer condiţionat, fiind compatibil cu majoritatea centralelor termice comercializate pe piaţă la ora actuală, cu comandă pe 24Vcc, sau pe 220Vca.


Termostatul de ambient Conter cu fir CT3S va comanda de fiecare dată temperatura dorită de dvs. către centrală sau aparatul de aer condiÅ£ionat ÅŸi va menÅ£ine temperatura ambiantă până când veÅ£i dori să o modificaÅ£i. Având precizie ridicată, vă va asigura confortul de care aveÅ£i nevoie, în locuinţă sau birou, dar ÅŸi economie la facturile de energie.


Termostatul Conter CT3S se montează numai pe perete, într-un loc vizibil ÅŸi uÅŸor accesibil în vederea modificării valorilor ÅŸi a observaÅ£iei directe. Nu va sta lângă aragaz sau alte surse de căldură, surse de frig, televizor, veioze, horn, ferestre, deoarece temperatura ambiantă va sta la baza deciziilor de control ulterioare. ÎnălÅ£imea optimă este de 1,5m de la podea, într-o zonă cu circulaÅ£ie naturală a aerului, deci nu în curent de aer. Termostatul se montează numai la interior.


Termostatul Conter cu fir CT3S este setat din fabrică să afiÅŸeze temperatura în °C. Dacă doriÅ£i afiÅŸarea în °F, mutaÅ£i jumperul 2 de pe circuitul cu piese, de pe poziÅ£ia dreapta mijloc, pe stânga mijloc, aÅŸa cum este indicat pe fotografia din pagina anterioară. Schimbarea afişării din °C în °F nu modifică cu nimic sensibilitatea ori buna funcÅ£ionare a termostatului.


Pretul afisat este valabil doar prin comanda  de pe site si livrare prin curier !


 
Alte produse din categorie