Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Poza Cuptor pe lemne pentru paine prefabricat CLAM F110

Cuptor pe lemne pentru paine prefabricat CLAM F110

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Cod produs:   F110
Producator:   CLAM
CLAM
CLAM

Compania Energysystem SRL a fost infiintata în anul 2017 în Marsciano (Perugia) Italia, datorită motivaÈ›iei È™i experienÈ›ei dobândite în anii de muncă în sectorul de încălzire casnică de către un grup de lucrători instruiÈ›i în compania CLAM SRL.

Firma CLAM SRL a fost infiintata in anul 1973 la initiativa unui grup de asociati de a produce piese unice (facute manual) din marmura si fier forjat. Firma CLAM dupa 44 de ani de la infiintare , a devenit unul din liderii firmelor producatoare de echipamente de incalzire cu biomasa (lemn, peleti etc.) din Italia. Intregul ciclu de fabricatie proiectare si executie se realizeaza complet in cadrul firmei CLAM din Italia.


Pret vechi:   7.85000 lei cu TVA
Pret:   7.77000lei cu TVA
Discount:   1%
Putere termica nominala [kW]   28

Completati campurile marcate!

 
Descriere Cuptor pe lemne pentru paine prefabricat CLAM F110

Cuptor pe lemne pentru paine prefabricat CLAM F110


Cuptorul pe lemne pentru paine CLAM F110 este un cuptor pe lemn care este confectionat din elemente prefabricate din beton refractar, fabricate industrial cu tehnologii moderne de lucru din materii prime de cea mai buna calitate. Elementele prefabricate din beton refractar formeaza camera de ardere a cuptorului. Dupa montare, focarul se va izola termic si se va finisa dupa dorinta beneficiarului.

Izolarea termica si finisajul poate fi realizat cu materiale traditionale (caramida clasica plina, tencuiala cu mortar de var si spoiala cu var) sau cu materiale de izolare moderne (saltele din fibra ceramica refractara si tencuiala cu mortar refractar).

In cazul in care se utilizeaza materiale moderne de izolare termica si finisaj, se va acorda o grija deosebita la etansarea rosturilor si la acoperirea integrala cu tencuiala a saltelelor din fibra ceramica refractara, deoarece fibra ceramica este daunatoare sanatatii.

BENEFICII, AVANTAJE SI FACILITATI:
• Cuptorul pe lemne pentru paine CLAM F110 se poate monta intr-un timp scurt si de catre orice zidar utilizand materiale traditionale sau moderne de finisaj;
• Dupa montare si finisare, punerea in functiune a cuptorului se poate face imediat dupa uscarea finisajului, fara sa fie nevoie de o perioada indelungata de asteptare—de obicei o saptamana—cum este cazul cuptoarelor zidite prin metode traditionale.
• Focarul este foarte bine testat in timp, avand dimensiunile ideale pentru o gatire eficienta si rapida a diferitelor tipuri de mancare (paine, pizza, fripturi, etc.), cu un consum redus de lemne de foc.
• Cuptorul pe lemne pentru paine CLAM F110 are o usa din tabla de otel prevazuta cu un termometru pentru verificarea temperaturii din interiorul cuptorului si cu un vizor pentru urmarirea arderii si a alimentelor gatite.

DATE TEHNICE:
Denumire: CLAM F110
Suprafata de gatit: 11000 cm²    
Greutate : 463 Kg
Inaltime : 68 cm
Material: Beton refractar
Grosime pereti: 6 cm;
Usa din tabla de otel prevazuta cu maner termoizolant,
termometru cu cadran 0 ÷ 500 °C si vizor de flacara.
Dimensiuni de gabarit: 1560x1320x680 mm

MODELE DISPONIBILE:
CLAM F90
CLAM F110
CLAM F160


Video montaj cuptor pe lemn cu focar prefabricat:


 
Download fisiere atasate pentru Cuptor pe lemne pentru paine prefabricat CLAM F110
Alte produse din categorie