Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home STATII DE DEDURIZARE Dedurizator EcoWater ACQUA SAFE AP 15
Poza Dedurizator EcoWater ACQUA SAFE

Dedurizator EcoWater ACQUA SAFE AP 15

Cod produs:   7344617BY
Producator:   ECOWATER SYSTEMS
ECOWATER SYSTEMS
ECOWATER SYSTEMS

EcoWater Systems este o firma din SUA infiintata in anul 1925, care este la ora actuala una din cele mai mari producatoare de sisteme de tratare a apei din lume și ofera o linie completă de echipamente de tratare a apei pentru uz rezidential, comercial și industrial.

EcoWater Systems este o companie membră a Grupului Marmon, o companie internațională cu peste 180 de companii de producție și servicii autonome și o filială a companiei Berkshire Hathaway.

Firma EcoWater Systems are peste 500 de dealeri autorizați EcoWater in întreaga lume, cu experienta bogata in tratarea apei, care va vor oferi un sistem ecologic de tratare a apei pentru a satisface toate nevoile dumneavoastra.


Pret vechi:   3.43800 lei cu TVA
Pret:   3.33800lei cu TVA
Discount:   2%

Completati campurile marcate!

 
Descriere Dedurizator EcoWater ACQUA SAFE AP 15

Dedurizator EcoWater ACQUA SAFE AP 15


Dedurizatorul EcoWater ACQUA SAFE este un dedurizator complet automatizat si proiectat pentru a fi montat in spatii mici. Tehnologia de control patentata EcoWater asigura o functionare buna pe toata durata de viata a aparatului.

Prin instalarea unui aparat de dedurizare EcoWater ACQUA SAFE pe conducta de alimentare cu apa rece a locuintei dumneavoastra, veti obtine o apa fara duritate pentru consumul de uz casnic. Apa dedurizata va asigura functionarea fara probleme a tuturor echipamentelor casnice care utilizeaza apa (masini de spalat rufe, masini de spalat vase, centrale termice pentru incalzire si pentru preparare apa calda de consum menajer, boilere de apa calda etc.)


BENEFICII, AVANTAJE SI FACILITATI:
Regenerarea este automata, volumetrica si proportionala. Regenerarea se face anticipat, niciodata nu vor fi probleme cu duritatea (spre deosebire chiar de dedurizatoarele cu regenerare volumetrica) si se va consuma sare pentru regenerarea stratului dedurizant numai daca se va consuma apa.

In functionare normala (fara amestec cu apa nededurizata), duritatea apei livrata consumatorilor este sub 1 grad german de duritate. Durata medie de viata a rasinii este de 8 - 10 ani (aproximativ 1000 de regenerari) dupa care, aceasta se poate inlocui. In timpul regenerarii, vana de bypass va asigura alimentarea consumatorilor cu apa.

Toti parametrii de functionare si datele inregistrate in timpul functionarii aparatului sunt stocate in memoria non-volatila a aparatului. La intreruperi de curent cu o durata mai mare de 8 ore, trebuie doar resetata ora.
    
Dedurizatorul EcoWater ACQUA SAFE are o cadere de presiune mica, functioneaza cu rezervor de sare uscat, iluminat, cu risc scazut de formare a puntii de sare si cu consumuri de materiale de intretinere reduse.

Dedurizatorul EcoWater ACQUA SAFE are control cu microprocesor, cu afisaj digital LCD, cu avertizare pentru nivel scazut de sare si verificarea inregistrarii curgerii apei. El este prevazut cu functie de spalare suplimentara (in cazul apei incarcate cu sedimente sau cu continut de fier). De asemena, sunt inregistrate in memoria aparatului datele privind numarul total de regenerari si numarul total de zile de functionare. Dedurizatorul EcoWater ACQUA SAFE este prevazut cu sistem cu plutitor si furtun de preaplin pentru a preveni scurgerile accidentale.

DATE TEHNICE:
Debit de apa dedurizata 1134 l/h
Cadere de presiune la debitul maxim 0,48 bar
Volum strat filtrant din rasina cationica 14,2 litri
Duritate maxima pentru apa de alimentare 30 dH (grade germane)
Presiune de lucru 2 – 8,6 bari
Temperatura apei 4 – 49 °C

DIMENSIUNI DE GABARIT:
Inaltime totala = 83,5 cm
Latime = 31,8 cm
Adancime (fata-spate) = 37,2 cm

FURNITURA DE BAZA INCLUDE:
• by-pass pentru reglarea duritate reziduala apă tratată
• transformator 220V/50Hz pentru alimentarea electrica
• furtun de racordare a dedurizatorului la preaplin/regenerare
• set accesorii (2 cleme, 2 O-ring-uri, 2 coliere, manson si cot preplin)
• manual de utilizare international, inclusiv limba romana
• certificat de calitate, garantie si service 24 de luni
• tester de duritate cu picaturi

GARANTIA este de 2 ani, cu posibilitate EXTINDERE GRATUITA cu inca 12 luni.

INSTRUCTIUNI DE MONTARE, DE PUNERE IN FUNCTIUNE SI DE UTILIZARE:
Alimentarea electrica se va face numai folosind transformatorul din furnitura (primar 220VAC +/-10%, 50Hz/secundar 24VAC, 10VA). Echipamentul se va amplasa in locuri fara umiditate si se va alimenta numai prin priza cu protectie la suprasarcini sau stabilizator de tensiune. Pentru o functionare corecta a echipamentelor este necesara  determinarea duritatii apei si utilizarea doar de sare pastilata pentru dedurizare. Echipamentul se va utiliza in locuri fara risc de inghet, se va evita instalarea direct in razele soarelui, caldura excesiva cauzata de soare poate provoca distorsionarea sau alte deteriorari ale componentelor. Dedurizatorul EcoWater este recomandat pentru dedurizarea de apa filtrata si cu temperaturi sub 35°C.

Montajul si punerea in functiune pot fi efectuate de catre utilizator sau o firma specializata de instalatii, fara ca garantia sa fie conditionata de acest lucru. Este destinat exclusiv dedurizarii apei a carei calitate este cunoscuta.

Producator: EcoWater Systems LLC, SUA

VERSIUNI DISPONIBILE:
ACQUA SAFE AP 9
ACQUA SAFE AP 15
ACQUA SAFE AP 22


 
Alte produse din categorie