Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home PIESE DE SCHIMB CERAMICA REFRACTARA Duza inferioara Vitoligno 60 kW
Poza Duza inferioara Vitoligno 60 kW

Duza inferioara Vitoligno 60 kW

Cod produs:   7832487
Producator:   VIESSMANN
VIESSMANN
VIESSMANN

Video centenar Viessmann 1917 ÷ 2017:

 

Compania Viessmann este liderul din Germania în domeniul instalatiilor de încălzire, de aer conditionat, de refrigerare si al instalatiilor solare. InfiinÈ›ată în anul 1917 în Germania ea se remarca prin traditia calitatii a tuturor produselor sale. In anul 2017 compania Viessmann a sarbatorit 100 de ani de la infiintarea ei si realizează în prezent o cifră de afaceri de 2,37 miliarde Euro È™i numără în jur de 12.100 de angajaÈ›i cu inalta pregatire profesionala.

Orientarea internaÈ›ională a firmei Viessmann este concretizata prin cele 22 de fabrici amplasate în 11 È›ari, precum si prin reprezentanÈ›ele comerciale aflate în 74 de È›ari de pe tot cuprinsul globului. Exportul reprezintă 55% din totalul cifrei de afaceri a companiei Viessmann.


Pret vechi:   1.99900 lei cu TVA
Pret:   1.94000lei cu TVA
Discount:   2%

Completati campurile marcate!

 
Descriere Duza inferioara Vitoligno 60 kW

Duza inferioara pentru centrala termica pe lemn cu gazeificare Viessmann Vitoligno 100-S 60 kw


Duza inferioara din ceramica refractara (samota refractara), pentru centralele termice pe lemn cu gazeificare Viessmann Vitoligno se monteaza la fundul camerei de gazeificare a centralei termice impreuna cu duza superioara aferenta si realizeaza, atat sustinerea masei lemnoase, cat si alimentarea cu aer secundar de combustie al focului. Duzele sunt confectionate dintr-un material ceramic refractar de inalta calitate si cu rezistenta deosebita la temperaturi inalte.

 
Download fisiere atasate pentru Duza inferioara Vitoligno 60 kW
Alte produse din categorie