Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home HIDROFOARE Hidrofor Everpro JET100 EP
Poza Hidrofor Everpro JET100 EP

Hidrofor Everpro JET100 EP

Cod produs:   JET100 EP
Producator:   Everpro International Construction S.R.L.
Everpro International Construction S.R.L.
Everpro International Construction S.R.L.

Everpro International Construction S.R.L. este o companie internationala, cu sediul in Romania care comercializeaza produse sanitare, racorduri flexibile, robineti, teava PP-R, teava Pex-al, baterii, fitinguri din alama, pompe pentru instalatii, scule electrice si feronerie pentru constructii etc.

Firma dispune de un capital solid, produse de o calitate superioara, personal specializat in vanzari si in domeniul tehnic, in portofoliul de clienti aflandu-se firme de distributie locala cat si magazine. Produsele sunt certificate CE, au agremente tehnice, fiind certificate si de organele competente romanesti in ceea ce priveste calitatea. Compania are de asemenea si certificarea ISO9001 pentru management.

Firma are o vechime de peste 15 ani in Romania si se bucura de increderea si aprecierea clientilor avand motto-ul: "Luptam pentru calitate, ne dezvoltam pe credibilitate", iar principiile de baza ale companiei sunt indreptate catre multumirea clientilor.


Pret vechi:   52800 lei cu TVA
Pret:   51300lei cu TVA
Discount:   2%

Completati campurile marcate!

 
Descriere Hidrofor Everpro JET100 EP

Hidrofor Everpro JET100 EP


DESCRIERE GENERALA:
Hidroforul este un echipament care asigura alimentarea cu apa rece a locuintelor si a gospodariilor care nu sunt racordate la reteaua de alimentare cu apa rece. Hidroforul se compune dintr-o pompa centrifuga autoamorsanta, un vas de expansiune inchis cu membrana de cauciuc, un presostat de apa care comanda funtionarea pompei de alimentare cu apa rece si un manometru care afiseaza presiunea apei reci din instalatie.

DATE TEHNICE:
Model: Hidrofor Everpro JET100 EP
Puterea electrica maxima absorbita: 1,1 kW
Debit maxim: 2,7 m³/h
Presiune min/max: 1.4 - 2.8 bari
Adancimea maxima de aspiratie: 7 m
Inaltime de pompare maxima: 45 m
Diametrul racordurilor de aspiratie/refulare: Ø 1"
Garantie: 24 luni


INSTALARE:
Inainte de pornire se racordeaza conducta de aspiratie si de refulare la pompa. Prin conducta de aspiratie se aspira apa din rezervor/fantana inspre pompa. Racordul de aspiratie este pe partea laterala a pompei. Imbinarea conductei de aspiratie trebuie sa fie intotdeauna etansa, altfel aspiratia va fi defectuoasa sau chiar imposibila.


Pentru etansarea imbinarii conductei de aspiratie se va utiliza banda PTFE la filetele din material plastic, respectiv canepa sau banda PTFE la filetele din otel sau cupru.


Conducta de aspiratie se va echipa cu o supapa de retinere/sorb. Altfel dupa oprirea pompei presiunea din sistem se va descarca prin conducta de aspiratie, cea ce in cazul utilizarii pompei pentru alimentare cu apa, ar rezulta porniri/opriri frecvente ale pompei. Se recomanda montarea unei supape de retinere/sorb direct pe racordul de aspiratie a pompei. Astfel conducta de aspiratie nu va fi sub presiune. De asemenea se poate monta o supapa de retinere/sorb la capatul conductei de aspiratie.


Pompele de hidrofor sunt autoamorsante, dar trebuie amorsate la prima punere in functiune. Carcasa pompei trebuie umplata cu apa prin racordul de umplere de pe corp. Inainte de umplerese desurubeaza dopul filetat si se umple corpul cu apa cand este evacuat aerul din corpul pompei. In timpul umplerii pot ramane bule de aer in interiorul pompei. In astfel de cazuri se va agita usor pompa in diferite directii pana la eliminarea acestor bule de aer si se va continua umplerea pana la evacuarea completa a aerului din corpul pompei. Dupa evacuarea aerului se insurubeaza dopul in racordul de umplere. Dopul nu trebuie strans in mod excesiv pentru a se evita deteriorarea filetelor. 


Durata de mers in gol (pana la aparitia apei la partea superioara a conductei de aspiratie/racord de aspiratie pompa) la pornire nu poate sa depaseasca 7 minute. Pentru a prescurta acest timp se recomanda ca inainte de pornire sa se umple in totalitate conducta de aspiratie (inclusiv filtru).


Inaltimea maxima de aspiratie (distanta pe directie verticala de la nivelul luciului apei pana la racordul de aspiratie a pompei) pentru toate pompele centrifuge este de 7 m. Portiunea orizontala a conductei de aspiratie trebuie sa fie usor inclinata dinspre sursa de apa catre pompa, altfel se va aspira aer in conducta de aspiratie si pompa nu va putea functiona normal.


Pompa se poate pune sub tensiune si se poate porni doar dupa realizarea tuturor imbinarilor hidraulice ale conductelor si dupa umplerea completa cu apa a instalatiei.

 
Alte produse din categorie
-2%
511.00 lei 
496.00 lei
-2%
520.00 lei 
505.00 lei