Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home PANOURI SOLARE PANOURI SOLARE PLANE Panou solar plan SUNSYSTEM Standard New Line PK ST NL 1.66 mp
Poza Panou solar plan SUNSYSTEM Standard New Line PK ST NL

Panou solar plan SUNSYSTEM Standard New Line PK ST NL 1.66 mp

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Cod produs:   1L01000103
Producator:   SUNSYSTEM
SUNSYSTEM
SUNSYSTEM

Marcile SUNSYSTEM si BURNiT apartin companiei NES Ltd. din Bulgaria. Firma a fost înfiinÈ›ată în Shumen, BULGARIA, ca o întreprindere de familie. Activitatea sa este producÈ›ia de aparate care utilizează surse regenerabile de energie.

Personalul firmei este compus din 410 de profesioniÈ™ti cu înaltă calificare. Clădirile administrative, de producÈ›ie È™i de depozitare sunt în total ~ 31 000 m². Toate activitățile companiei sunt guvernate de QMS ISO 9001: 2008. Compania are o reÈ›ea de comerÈ› complet dezvoltată pe întreg teritoriul Bulgariei precum È™i parteneri in majoritatea țărilor europene.


Pret vechi:   1.13600 lei cu TVA
Pret:   1.10300lei cu TVA
Discount:   2%

Completati campurile marcate!

 
Descriere Panou solar plan SUNSYSTEM Standard New Line PK ST NL 1.66 mp

Panou solar plan SUNSYSTEM Standard New Line PK ST NL 1,66 m²


Panourile solare plane SUNSYSTEM sunt panouri solare termice care captează energia solară conÈ›inută în razele solare È™i o transformă în energie termică. Ele au schimbatorul de caldura fabricat în întregime din cupru de calitate superioară.

Schimbatorul de caldura are o rezistenta hidraulica scazuta si este acoperit cu straturi absorbante solare care asigura un randament foarte bun de utilizare a energiei solare. Stratul solar absorbant pentru modelele STANDARD este un lac special de culoare neagra, iar pentru modelele SELECT este un strat absorbant metalo-ceramic "eta plus", de culoare albastru safir.  
 
CARACTERISTICI CONSTRUCTIVE
• Cadrul din aluminiu este conceput să reziste condiÈ›iilor dificile ale mediului exterior astfel încât să îi asigure o fiabilitate ridicată. ConcepÈ›ia cadrului permite un montaj uÈ™or È™i sigur.
• IzolaÈ›ia termică din vată minerală asigură pierderi termice minime chiar È™i în condiÈ›ii climatice dificile.
• Absorberul (schimbatorul de caldura) este fabricat în întregime din cupru de calitate superioară. Aripioarele de cupru sunt sudate pe tevile schimbatorului de caldura cu ultrasunete. Sudarea cu ultrasunete realizează o îmbinare uniformă È™i solidă între tevile schimbatorului de caldura È™i aripioare si asigură o rezistenta foarte buna la deformarea mecanică È™i termică. 

Acoperirea absorberului este diferită între modelele STANDARD È™i SELECT:
• La modelul STANDARD acoperirea este realizată cu un lac special de culoare neagră care este o soluÈ›ie bună pentru zonele cu insolaÈ›ie puternică unde panourile se utilizeaza doar în perioada caldă a anului.
• La modelul SELECT se foloseÈ™te o acoperire speciala foarte selectivă "eta plus" de culoare bleu safir care este o combinaÈ›ie ceramică-metal aplicată pe aripioarele suprafata schimbatorului de caldura. Datorită gradului ridicat de absorbÈ›ie (95%) precum È™i gradului redus de dispersie termică (sub 5%), panourile solare SELECT sunt o soluÈ›ie ideală pentru sistemele solare termice folosite pe parcursul întregului an.


Construcția tip harfă a schimbatorului de caldura (absorberului) asigura pierderi de presiune reduse in panoul solar. Fiecare panou solar este probat la presiune in fabrica si dispune de certificat de calitate si garantie.

Panourile solare plane SUNSYSTEM poseda urmatoarele certificate: Certificat EN 12975:2006-06; CEN - Keymark 011 -7S381 F; CEN – 9949/2/2 DQS HELLAS.

• Geamul de protecÈ›ie este de tip Durasolar P+. Ca urmare a structurii sale prismatice el captează chiar È™i razele solare indirecte È™i le dirijează către absorber. Aceasta structura prismatica permite intrarea razelor solare in panoul solar si in acelasi timp reflecta radiatia din panou panoul solar spre exterior. Este un geam cu conÈ›inut scăzut de fier (FeO ≤ 0,02 %) ceea ce îi conferă un coeficient ridicat de transmisie a energiei solare a cărei valoare este Tsol  = 90,7 %. Durasolar P+ este un geam călit la cald si rezistent la condiÈ›iile atmosferice externe: vânt, zăpadă, grindină.
• Garnitura de etanÈ™are a panourilor solare plane SUNSYSTEM este confectionată dintr-un cauciuc siliconic rezistent la radiaÈ›iile ultraviolete si asigură o etansare ermetică, sigură si fiabilă.

RACORDURI HIDRAULICE:
• Racord filetat cu filet exterior (FE) Ø 1/2"x 2 buc. - pentru modelele CLASSIC
• Racord pentru fiting de compresie Ø 22 mm x 2 buc. – pentru modelele NEW LINE.

DATE TEHNICE:
MODEL: Standard New Line PK ST NL 1,66
COD: 1L01000103
SUPRAFATA TOTALA: 1,66 m²
PRESIUNE DE LUCRU: 6 bar
DIMENSIUNI DE GABARIT: 772x2125x90 mm
GREUTATE: 30 kg

MODELE DISPONIBILE:
PK ST - 1,66
PK ST - 2,15
PK ST - 2,7
PK ST NL - 1,66
PK ST NL - 2,15
PK ST NL - 2,7
PK SL/C - 1,66
PK SL/C - 2,0
PK SL/C - 2,15
PK SL/C - 2,5
PK SL/C - 2,7
PK SL/NL - 1,66
PK SL/NL - 2,15
PK SL/NL - 2,7


Video de prezentare a panourilor solare plane Sunsystem:


 
Download fisiere atasate pentru Panou solar plan SUNSYSTEM Standard New Line PK ST NL 1.66 mp
Alte produse din categorie