Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home PANOURI SOLARE PANOURI SOLARE PLANE Panou solar plan SUNSYSTEM Standard PK ST 2,15 mp
Poza Panou solar plan SUNSYSTEM Standard PK ST

Panou solar plan SUNSYSTEM Standard PK ST 2,15 mp

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Cod produs:   1L01000101
Producator:   SUNSYSTEM
SUNSYSTEM
SUNSYSTEM

Marcile SUNSYSTEM si BURNiT apartin companiei NES Ltd. din Bulgaria. Firma a fost înființată în Shumen, BULGARIA, ca o întreprindere de familie. Activitatea sa este producția de aparate care utilizează surse regenerabile de energie.

Personalul firmei este compus din 410 de profesioniști cu înaltă calificare. Clădirile administrative, de producție și de depozitare sunt în total ~ 31 000 m². Toate activitățile companiei sunt guvernate de QMS ISO 9001: 2008. Compania are o rețea de comerț complet dezvoltată pe întreg teritoriul Bulgariei precum și parteneri in majoritatea țărilor europene.


Pret vechi:   1.39600 lei cu TVA
Pret:   1.35500lei cu TVA
Discount:   2%
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Panou solar plan SUNSYSTEM Standard PK ST 2,15 mp

Panou solar plan SUNSYSTEM Standard PK ST 2,15 m²


Panourile solare plane SUNSYSTEM sunt panouri solare termice care captează energia solară conținută în razele solare și o transformă în energie termică. Ele au schimbatorul de caldura fabricat în întregime din cupru de calitate superioară.

Schimbatorul de caldura are o rezistenta hidraulica scazuta si este acoperit cu straturi absorbante solare care asigura un randament foarte bun de utilizare a energiei solare. Stratul solar absorbant pentru modelele STANDARD este un lac special de culoare neagra, iar pentru modelele SELECT este un strat absorbant metalo-ceramic "eta plus", de culoare albastru safir.  
 
CARACTERISTICI CONSTRUCTIVE
• Cadrul din aluminiu este conceput să reziste condițiilor dificile ale mediului exterior astfel încât să îi asigure o fiabilitate ridicată. Concepția cadrului permite un montaj ușor și sigur.
• Izolația termică din vată minerală asigură pierderi termice minime chiar și în condiții climatice dificile.
• Absorberul (schimbatorul de caldura) este fabricat în întregime din cupru de calitate superioară. Aripioarele de cupru sunt sudate pe tevile schimbatorului de caldura cu ultrasunete. Sudarea cu ultrasunete realizează o îmbinare uniformă și solidă între tevile schimbatorului de caldura și aripioare si asigură o rezistenta foarte buna la deformarea mecanică și termică.

Acoperirea absorberului este diferită între modelele STANDARD și SELECT:
• La modelul STANDARD acoperirea este realizată cu un lac special de culoare neagră care este o soluție bună pentru zonele cu insolație puternică unde panourile se utilizeaza doar în perioada caldă a anului.
• La modelul SELECT se folosește o acoperire speciala foarte selectivă "eta plus" de culoare albastru safir care este o combinație metalo-ceramică aplicată pe aripioarele schimbatorului de caldura. Datorită gradului ridicat de absorbție (95%) precum și gradului redus de dispersie termică (sub 5%), panourile solare SELECT sunt o soluție ideală pentru sistemele solare termice folosite pe parcursul întregului an.


Construcția tip harfă a schimbatorului de caldura (absorberului) asigura pierderi de presiune reduse in panoul solar. Fiecare panou solar este probat la presiune in fabrica si dispune de certificat de calitate si garantie.

Panourile solare plane SUNSYSTEM poseda urmatoarele certificate: Certificat EN 12975:2006-06; CEN - Keymark 011 -7S381 F; CEN – 9949/2/2 DQS HELLAS.

• Geamul de protecție este de tip Durasolar P+. Ca urmare a structurii sale prismatice el captează chiar și razele solare indirecte și le dirijează către absorber. Aceasta structura prismatica permite intrarea razelor solare in panoul solar si in acelasi timp reflecta radiatia din panou panoul solar spre exterior. Este un geam cu conținut scăzut de fier (FeO ≤ 0,02 %) ceea ce îi conferă un coeficient ridicat de transmisie a energiei solare a cărei valoare este Tsol  = 90,7 %. Durasolar P+ este un geam călit la cald si rezistent la condițiile atmosferice externe: vânt, zăpadă, grindină.
• Garnitura de etanșare a panourilor solare plane SUNSYSTEM este confectionată dintr-un cauciuc siliconic rezistent la radiațiile ultraviolete si asigură o etansare ermetică, sigură si fiabilă.

RACORDURI HIDRAULICE:
• Racord filetat cu filet exterior (FE) Ø 1/2"x 2 buc. - pentru modelele CLASSIC
• Racord pentru fiting de compresie Ø 22 mm x 2 buc. – pentru modelele NEW LINE.

DATE TEHNICE:
MODEL: Standard PK ST 2,15
COD: 1L01000101
SUPRAFATA TOTALA: 2,15 m²
PRESIUNE DE LUCRU: 6 bar
DIMENSIUNI DE GABARIT: 1000x2125x90 mm
GREUTATE: 33 kg

MODELE DISPONIBILE:
PK ST - 1,66
PK ST - 2,15
PK ST - 2,7
PK ST NL - 1,66
PK ST NL - 2,15
PK ST NL - 2,7
PK SL/C - 1,66
PK SL/C - 2,0
PK SL/C - 2,15
PK SL/C - 2,5
PK SL/C - 2,7
PK SL/NL - 1,66
PK SL/NL - 2,15
PK SL/NL - 2,7


Video de prezentare a panourilor solare plane Sunsystem:


 
Download fisiere atasate pentru Panou solar plan SUNSYSTEM Standard PK ST 2,15 mp
Alte produse din categorie