Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home PANOURI SOLARE PANOURI SOLARE CU BOILER INTEGRAT PANOU SOLAR CU BOILER NEPRESURIZAT Panou solar Q Solar Premium nepresurizat boiler INOX 100 litri 10 tuburi
Poza Panou solar Q Solar Premium nepresurizat boiler INOX 100 litri

Panou solar Q Solar Premium nepresurizat boiler INOX 100 litri 10 tuburi

Cod produs:   JNG-100L 750
Producator:   Q Solar
Q Solar
Q Solar

Panouri solare pentru producere de apa calda pentru consum menajer. Panouri solare cu calitate ridicata, testate si certificate conform normelor europene. Garantie de 5 ani.


Pret vechi:   1.49300 lei cu TVA
Pret:   1.41600lei cu TVA
Discount:   5%

Completati campurile marcate!

 
Descriere Panou solar Q Solar Premium nepresurizat boiler INOX 100 litri 10 tuburi

Panou solar Q Solar Premium nepresurizat, cu boiler INOX 100 litri si 10 tuburi vidate


PRODUS INDISPONIBIL !


Panou solar nepresurizat cu boiler inox 100 l si 10 tuburi vidate
Panoul Solar Nepresurizat cu tuburi vidate este un incalzitor solar care functioneaza prin termosifon. Sistemul contine un boiler de inox pentru acumularea a apei, tuburi vidate pentru incalzirea apei din boiler, vas de asistare cu flotor, un vas de expansiune si cadrul suport pentru montajul tuburilor vidate. Aceste panouri solare pentru apa calda sunt o solutie simpla, ieftina si sigura de a obtine apa calda menajera in perioada Martie - Noiembrie (cand nu se inregistreaza temperaturi negative) si au o durata medie de viata de 25 ani. Panoul solar cu boiler se amplaseaza cat mai sus posibil (fata de punctul de consum cel mai inalt), pentru a se alimenta toate punctele de consum prin cadere libera.


Panourile solare cu tuburi vidate cu boiler nepresurizat reprezinta solutia optima din punct de vedere economic si energetic pentru producerea apei calde menajere pentru locuinte, institutii publice sau firme, amortizarea investitiei se face in aproximativ 24 luni.


Panouri solare nepresurizate avantaje :
- Sunt cele mai economice sisteme solare de preparare a apei calde menajere.
- Sunt usor de instalat;
- Nu folosesc energie electrica;
- Au un randament foarte bun.


Panoul solar nepresurizat are capacitatea de 100L date principale :
- Asigura necesarul de apa calda menajera pentru doua persoane.
- 10 Tuburi de sticla vidate cu diametru de Ø 58 mm lungime de 1800 mm
- Tuburile de sticla au o constructie cu pereti dubli, de tip termos, avand intre peretii de sticla vid. Tubul exterior are diametru de Ø 58 mm si lungimea de 1800 mm. Tubul de sticla din interior este acoperit doua straturi selective, un strat este de tipul Al-N-Al care are rolul de a creste nivelul de absorbtie al radiatiei infrosii din domeniul vizibil al radiatiei solare pana la valoarea de 93 %. Al doilea strat are rolul de a refracta radiatia termica in interiorul tubului pentru a fi preluata de catre agentul termic.
- Boiler 100 l integral din tabla de otel inox alimentar SUS 304-2B grosimea de 0,47 mm cu izolatie din spuma poliuretanica cu grosimea de 50 mm.
- Elemente de fixare,suport,accesorii : suruburi, piulite , garniturile de etansare antipraf, capace de sustinere tuburi, garnituri de silicon boiler HT
- Temperatura de lucru: 45° - 99° C
- Diametru conducte de apa rece/calda: Ø 3/4"
- Certificat Solar Keymark.

 
Alte produse din categorie