Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Poza Puffer tank-in-tank cu o serpentina AUSTRIA EMAIL

Puffer tank-in-tank cu o serpentina AUSTRIA EMAIL 500/150 litri

Cod produs:   SISS 500/150 A36425+A82103
Producator:   AUSTRIA EMAIL
AUSTRIA EMAIL
AUSTRIA EMAIL

Video prezentare firma Austria Email:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compania austriacă AUSTRIA EMAIL este unul dintre cei mai importanÈ›i producători europeni de încălzitoare de apă de înaltă calitate. Firma dispune de cea mai modernă fabrica de puffere din Europa (cu o fabrică proprie de materiale termoizolante din anul 2010) È™i un laborator termotehnic propriu cu echipamente de testare de înaltă calitate.
...
AUSTRIA EMAIL este lider de piață în Austria È™i cea mai veche companie cotată la bursă din Austria. Cu cei 75 de ani de experiență în tehnologia emailului compania exporta in 25 de tari si are o cifra de afaceri anuală de 65 de milioane de euro.


Pret vechi:   6.89000 lei cu TVA
Pret:   6.75000lei cu TVA
Discount:   2%
Capacitate [litri]   500

Completati campurile marcate!

 
Descriere Puffer tank-in-tank cu o serpentina AUSTRIA EMAIL 500/150 litri

5 ani garantie !

 

Puffer tank-in-tank cu o serpentina AUSTRIA EMAIL 500/150 litri


Rezervoarele de acumulare agent termic combinate (pufferele) de tip "tank in tank", sunt destinate pentru stocarea agentului termic de încalzire provenit de la diferite surse termice (centrale termice pe lemne, centrale termice pe biomasa, panouri solare, pompe de caldura etc.) cat si pentru producerea apei calde menajere (în rezervorul interior emailat si protejat impotriva coroziunii). Aceste puffere se fabrica in trei variante: fara serpentina, cu o serpentina si cu doua serpentine.


Rezervoarele de acumulare agent termic (pufferele) de tip "tank in tank", sunt destinate pentru producerea apei calde menajere (în rezervorul interior), cat si pentru stocarea agentului termic de încalzire.


Suprafata mare de încalzire a serpentinelor asigura o eficienta foarte ridicata la utilizarea in sisteme de instalatii solare. La rezervorul de acumulare exterior se pot racorda diferite surse de caldura: cazane pe combustibil gazos sau lichid, precum si cazane pe lemne, biomasa si peleti. Partea exterioara a rezervoarelor este protejata cu vopsea anticoroziva.


Rezervorul solar fix SISS este o combinaÅ£ie a unui rezervor tampon de încălzire cu un rezervor de apă menajeră. În rezervorul tampon de încălzire cu capacitate de 500, 750, 900 si 1500 litri vopsit în negru, este sudat un rezervor de apă menajeră emailat conform DIN 4753 cu o capacitate de 150, 200 si 250 litri.


Este posibilă racordarea în cascadă cu un boiler tampon a pufferului tank in tank. Schimbatorul de caldura este un registru sudat de Å£evi netede de înaltă performanţă (sudat direct în rezervorul tampon) ceea ce garantează transferul termic optim de la agentul termic primar la agentul incalzit.


Poziţionarea variabilă a senzorilor de temperatura este posibilă prin canalul special aflat pe peretele exterior al rezervorului tampon. Includerea diferitelor surse de căldură (cazane, colectoare, pompe de căldură, sobe de teracotă) este posibilă fără probleme.


IzolaÅ£ie termica speciala de 100 mm ECO SKIN 2.0 cu înveliÅŸ exterior PS în culoarea argintiu metalizat este fabricata AUSTRIA EMAIL. Montarea unei rezistente electrice de încălzire de 2,5/5/7,5 kW este posibilă în rezervorul de apă menajeră fără nici o problemă (cu excepÅ£ia SISS 350/100). De asemenea, ca sistem suplimentar sau ulterior de încălzire, este posibilă montarea unui element de încălzire electric înfiletat într-o mufă de Ø 11/2" (cu excepÅ£ia SISS 1500).


DATE TEHNICE:
Presiuni de funcţionare:
Rezervorul de apă calda menajeră maxim 10 bari;
Rezervorul tampon de încălzire maxim 3 bari;
Serpentina de incalzire maxim 10 bari.
Temperaturi de funcţionare:
Rezervorul de apă menajeră ÅŸi rezervorul tampon de încălzire: maxim 95°C
Schimbătorul de căldură (serpentina) maxim 110°C
Posibilitatea de racordare la pufferul tank in tank SISS pentru diferiÅ£i consumatori de căldură, ca de exemplu radiatoare de încălzire, sistem de încălzire în pardoseala etc.

Accesorii:  
Sistemul de încălzire electric boiler acm RD – SISS 7,5;
Anod de magneziu FSA – SISS;
Sistem electric de încălzire puffer SH.


MODELE DISPONIBILE:
SISS 500/150
SISS 750/150
SISS 900/200
SISS 1500/250


Video de prezentare a fabricii Austria Email:


 
Download fisiere atasate pentru Puffer tank-in-tank cu o serpentina AUSTRIA EMAIL 500/150 litri
Alte produse din categorie