Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home PUFFERE PENTRU AGENT TERMIC SI ACM PUFFERE FARA SERPENTINA Puffere Ferroli FB fara serpentina - 1500 L
Poza Puffer Ferroli fara serpentina seria FB

Puffere Ferroli FB fara serpentina - 1500 L

Cod produs:   FB1500
Producator:   FERROLI
FERROLI
FERROLI

Video prezentare firma Ferroli:

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. 

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Domenii principale de activitate: Incalzire si Climatizare (HVAC);
Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala si Climatizare Industriala.

Portofoliul Grupului Ferroli include pe langa brandul principal, Ferroli si alte branduri de renume cum ar fi: Ferroli Romania care a fost infiintata in 1998 si care functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.
Compania Ferroli Romania furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:
• Incalzire Rezidentiala/Industriala;
• Climatizare Rezidentiala/Industriala;
• Sisteme Solare;
• Pompe de caldura.


Pret vechi:   8.29100 lei cu TVA
Pret:   8.13900lei cu TVA
Discount:   1%
Capacitate [litri]   1500

Completati campurile marcate!

 
Descriere Puffere Ferroli FB fara serpentina - 1500 L

Puffere Ferroli FB fara serpentina 1500 litri


Rezervoare de Acumulare (Puffer) fara serpentina Ferroli seria FB
Pufferele (rezervoarele de acumulare) Ferroli FB fara serpentina sunt fabricate din tabla de otel de calitate superioara si sunt destinate pentru stocarea agentului termic pentru incalzire.

Acesti recipienti hidraulici inmagazineaza energia termica furnizata de centralele termice functionand pe combustibil solid (lemn, peleti, biomasa etc.) sau combustibil lichid si reduc numarul de porniri-opriri ale arzatoarelor si cresc perioada dintre doua incarcari ale cazanelor pe lemn si biomasa. Pufferele optimizeaza regimul de functionare si de furnizare a energiei termice al centralelor termice care functioneaza pe lemn, biomasa, peleti si combustibil lichid.

Pufferele fara serpentina Ferroli FB sunt fabricate din otel de inalta calitate S235JR (EN 10025), si sunt protejate cu mai multe straturi de vopsea anticoroziva.

Pufferele fara serpentina Ferroli FB sunt destinate numai pentru inmagazinarea de agent termic pentru incalzire si nu sunt destinate pentru stocarea apei calde pentru consum menajer. Presiunea de lucru al acestor rezervoare de acumulare agent termic este de 3 bari.

Izolatia termica exterioara este realizata din poliuretan moale 100 mm grosime, protejatea cu un invelis din tesatura de material plastic (PVC), in conformitate cu prevederile normelor DIN 4753-8.

 
Download fisiere atasate pentru Puffere Ferroli FB fara serpentina - 1500 L
Alte produse din categorie