Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home ACCESORII PENTRU INSTALATII REDUCTOARE DE PRESIUNE APA Reductor de presiune apa RB-NRP34 Ø 3/4"
Poza Reductor de presiune apa RB-NRP34 Ø 3/4

Reductor de presiune apa RB-NRP34 Ø 3/4"

Cod produs:   RB-NRP34
Producator:   Everpro International Construction S.R.L.
Everpro International Construction S.R.L.
Everpro International Construction S.R.L.

Everpro International Construction S.R.L. este o companie internationala, cu sediul in Romania care comercializeaza produse sanitare, racorduri flexibile, robineti, teava PP-R, teava Pex-al, baterii, fitinguri din alama, pompe pentru instalatii, scule electrice si feronerie pentru constructii etc.

Firma dispune de un capital solid, produse de o calitate superioara, personal specializat in vanzari si in domeniul tehnic, in portofoliul de clienti aflandu-se firme de distributie locala cat si magazine. Produsele sunt certificate CE, au agremente tehnice, fiind certificate si de organele competente romanesti in ceea ce priveste calitatea. Compania are de asemenea si certificarea ISO9001 pentru management.

Firma are o vechime de peste 15 ani in Romania si se bucura de increderea si aprecierea clientilor avand motto-ul: "Luptam pentru calitate, ne dezvoltam pe credibilitate", iar principiile de baza ale companiei sunt indreptate catre multumirea clientilor.


Pret vechi:   5700 lei cu TVA
Pret:   5500lei cu TVA
Discount:   3%

Completati campurile marcate!

 
Descriere Reductor de presiune apa RB-NRP34 Ø 3/4"

Reductor de presiune apa RB-NRP34 Ø 3/4"


DESCRIERE GENERALA:
Reductoarele de presiune apa se montează in instalaÅ£iile de alimentare cu apă rece ÅŸi au rolul de a reduce ÅŸi de a stabiliza presiunea in instalatia consumatorului in cazul in care aceasta presiune este prea ridicată ÅŸi instabilă si poate afecta functionarea corespunzatoare a echipamentelor de instalatii, ca de exemplu: incalzitoare de apa, centrale termice, boilere de apa calda etc.  

INSTRUCTIUNI DE INSTALARE:
Înainte de instalarea reductorului de presiune apa spălaÅ£i cu grijă instalatia, ÅŸi eliminaÅ£i aerul din conducte deschizând toate robinetele. MontaÅ£i robineti de separare în amonte ÅŸi în aval de reductorul de presiune pentru a facilita lucrările de întreÅ£inere. Reductorul de presiune va monta în pozitie verticala cu sageata care indica sensul de curgere a apei in partea de jos.


RespectaÅ£i sensul de curgere al fluidului, indicat prin săgeata de pe corpul reductorului de presiune apa. EvitaÅ£i solicitările de tracÅ£iune ÅŸi de răsucire în timpul montajului, pentru a nu deteriora reductorul de presiune. Dupa montajul reductorului de presiune apa in instalatie, efectuati reglajul la presiunea maxima dorita in instalatia interioara in functie de presiunile maxime de functionare ale echipamentelor componente (centrale termice, boilere etc.).

MODELE DISPONIBILE:
REDUCTOR DE PRESIUNE RB-NRP12 FI Ø 1/2"
REDUCTOR DE PRESIUNE RB-NRP34 FI Ø 3/4"

 
Alte produse din categorie