Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Poza Semineu pe lemn tip insert Lucy

Semineu pe lemn tip insert Lucy 12 12 kW

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Cod produs:   Lucy/12
Producator:   KRATKI
KRATKI
KRATKI

Compania KRATKI este un producător renumit și respectat de seminee, termoseminee, seminee tip insert din fonta si din otel, grătare și accesorii pentru șeminee din Polonia. Datorită calității și durabilității produselor sale, firma KRATKI este una dintre cele mai renumite firme producatoare de seminee din Europa.


Pret vechi:   7.79000 lei cu TVA
Pret:   7.39000lei cu TVA
Discount:   5%
Putere termica nominala [kW]   12

Completati campurile marcate!

 
Descriere Semineu pe lemn tip insert Lucy 12 12 kW

Semineu pe lemn tip insert Lucy 12 12 kW


DESCRIERE GENERALÄ‚:
Semineul pe lemn tip insert LUCY este un semineu modern, confectionat din tabla de otel, cu deschiderea usii spre stanga. Usa semineului este dotata cu un geam din sticla rezistenta la temperatura si cu un maner ergonomic.


UTILIZAREA MAXIMÄ‚ A ENERGIEI SI ARDERE ECOLOGICÄ‚:
Corpul È™i partea frontală a semineului pe lemn tip insert LUCY sunt rezistente la temperaturi ridicate datorită oÈ›elului de înaltă calitate folosit în fabricatie. Arderea lemnului de foc se realizeaza eficient si la temperaturi inalte datorită căptuÈ™elii din material refractar special TERMOTEC al camerii de ardere (focarului). Acest material refractar acumulează căldura si asigura arderea completa la temperaturii inalte, fara emisii de noxe si fum.

Arderea ecologică se realizeaza si datorită sistemului dublu deflector care mareste traseul gazelor de ardere in semineu si creste transferul de caldura la ambient, reducand in acelasi timp temperatura gazelor de ardere evacuate la cos.

Alimentarea cu aer proaspat din exterior se face printr-un racord cu diametrul Ø 125 mm. Reglarea debitului de aer proaspat se face printr-un singur regulator (sibar), ceea ce previne utilizarea necorespunzătoare.

Semineul pe lemn tip insert LUCY are un sistem de combustie tripla:
1. Arderea primara se realizeaza in vatra focarului cu admisia aerului de combustie in focar;
2. Arderea secundara se realizeaza cu aer de combustie introdus prin orificiile amplasate pe peretele din spate a camerei de ardere;
3. In plus, geamul din sticla termorezistenta este spalat printr-un jet de aer proaspat preincalzit (sistem de perdea de aer), care asigura in acelasi timp aer suplimentar pentru o ardere curata si completa.
 
SIGURANÈšA LA CEL MAI INALT NIVEL:
Semineul pe lemn tip insert LUCY este fabricat din materiale de inalta calitate, cu cele mai moderne tehnologii de fabricatie. Asfel se asigura o siguranta la cel mai inalt nivel pentru beneficiar, acesta fiind protejat de emisiile de noxe si gaze de ardere care pot aparea in cazul unor produse de calitate slaba.

EtanÈ™eitate perfectă datorită sudurilor solide realizate cu utilaje moderne de sudura într-un mediu de gaz nobil protector. Toate elementele din oÈ›el sunt tăiate cu laser È™i prelucrate pe utilaje de îndoit cu comanda numerica (CNC). Geam din sticla termorezistentă, care poate rezista până la 660 °C.
 
ARDERE ECOLOGICÄ‚:
Unitatea respectă cerințele standardelor de proiectare ecologică și prevederile standardului german BImSchV 2, care determină emisia maximă permisa de monoxid de carbon CO.
 
USURINTA DE UTILIZARE:
- Grătarul mobil și cenusarul mobil permite curățarea cu usurinta a semineului.
- Designul special perforat al mânerului usii protejează împotriva încălzirii acestuia, asigurand un comfort deosebit la utilizarea lui.
- Depunerile de funingine pe geamul usii sunt reduse printr-un sistem de "sticlă curată" (perdea de aer).
- Semineul poate fi montat în diferite condiÈ›ii de montare datorită picioarelor reglabile È™i racordului de evacuare gaze arse care se poate roti la 360 °.
 
PROIECTARE MODERNÄ‚:
Sticlă decorativă, termorezistentă, care poate rezista la temperaturi de până la 660 °C. Geamul cu dimensiuni mari da un aspect modern È™i elegant, măreÈ™te vizual partea din față a semineului. Un mâner elegant, comfortabil si ergonomic.

DATE TEHNICE:
Putere termica nominală: 12 kW
Randament: 80 %
Diametrul racordului la cos: Ø 200 mm
Racord aer proaspat: Ø 125 mm
Respectă criteriile de proiectare ecologică;
Proiectat cu posibilitatea montarii de recuperator de caldura;
Tipul de combustibil recomandat: lemn de foc cu umiditate ≤20%
Emisie de CO (la 13% O2) ≤ 0,10 %
Temperatura gazelor de ardere 270 °C
Lungimea maximă a lemnelor de foc 35 cm
Emisia de praf 15,0 mg/Nm³
Respectarea standardului BImSchV 2
Indicele de eficiență energetică EEI 105,40
Deschiderea uÈ™ii: spre stânga
Dimensiuni de gabarit: 704x1203x420 mm
Greutate: 166 kg

MODELE DISPONIBILE:
LUCY 12
LUCY 16

Timpul de ardere al combustibilului la o incarcare a focarului este de aproximativ 4 ÷ 5 ore (cu usa inchisa si tirajul reglat la un nivel mediu). Garantia produsului este de 5 ani. Garantia este valabila doar in cazul in care montajul se executa conform recomandarilor producatorului de catre un personal specializat si autorizat in acest scop!


Video prezentare produs:


 
Download fisiere atasate pentru Semineu pe lemn tip insert Lucy 12 12 kW
Alte produse din categorie