Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Poza Soba-semineu pe lemn cu cuptor Ferroli Mirano C

Soba-semineu pe lemn cu cuptor Ferroli Mirano C

Cod produs:   LS000115
Producator:   FERROLI
FERROLI
FERROLI

Video prezentare firma Ferroli:

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. 

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Domenii principale de activitate: Incalzire si Climatizare (HVAC);
Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala si Climatizare Industriala.

Portofoliul Grupului Ferroli include pe langa brandul principal, Ferroli si alte branduri de renume cum ar fi: Ferroli Romania care a fost infiintata in 1998 si care functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.
Compania Ferroli Romania furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:
• Incalzire Rezidentiala/Industriala;
• Climatizare Rezidentiala/Industriala;
• Sisteme Solare;
• Pompe de caldura.


Pret vechi:   2.99900 lei cu TVA
Pret:   2.85000lei cu TVA
Discount:   4%
Putere termica nominala [kW]   12

Completati campurile marcate!

 
Descriere Soba-semineu pe lemn cu cuptor Ferroli Mirano C

Soba-semineu pe lemn cu cuptor Ferroli Mirano C


Ne gasiti si pe SEAP!


MIRANO C este un semineu pe combustibil solid destinat incalzirii camerei in care este instalat prin radiatie si convectie, creand totodata o ambianta placuta in incapere.

MIRANO C reprezinta varful gamei de seminee Ferroli. Tehnologia moderna de proiectare si de fabricatie, precum si utilizarea materialelor de calitate asigura o functionare eficienta si sigura in conditiile respectarii instructiunilor de instalare si utilizare. Semineul este dotat cu usa de alimentare cu geam din sticla termorezistenta, care confera siguranta in exploatare si aduce valente estetice produsului, permitand vizualizarea permanenta a flacarii. Produsul a fost proiectat È™i testat conform standardului european EN 13240 referitor la echipamentele de încălzire pe combustibil solid.

Constructia din fonta asigura o durata mare de viata a produsului. Focarul este placat cu caramida refractara (samota). La partea superioara exista un cuptor de gatit prevazut cu usa cu geam din sticla termorezistenta si termometru. Astfel, pe langa functia de incalzire semineul MIRANO C poate fi folosit si pentru copt (paine, placinte, carne, etc.)

Calitatea finisajului il recomanda ca produs premium pentru o ambianta placuta in orice camin. Decoratia ceramica cu care sunt placate laturile acumuleaza energie termica si confera totodata eleganta produsului.

DETALII TEHNICE:
Putere termică nominală: 12 kW
Greutate: 122 kg
Consum mediu de combutibil: 2.8 kg/h
Volum de încălzit: 130 m³
Diametru racord evacuare gaze de ardere: Ø 118 mm
Distanțe de siguranță fată de materiale
combustibile (laterale/spate/față): 65/75/80 cm
ConcentraÈ›ie de CO în gazele de ardere (la 13% O2): 0,261 %
Temperatură gaze de ardere: 350°C
Combustibil lemn, cărbune, brichete
Dimensiuni de gabarit:     
Inaltime 1160 mm
Latime    490 mm
Adancime  460 mm

 
Download fisiere atasate pentru Soba-semineu pe lemn cu cuptor Ferroli Mirano C
Alte produse din categorie
-12%
1199.00 lei 
1050.00 lei