Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Poza Soba-semineu pe lemn Ferroli BRETA N

Soba-semineu pe lemn Ferroli BRETA N

Cod produs:   LS00011N
Producator:   FERROLI
FERROLI
FERROLI

Video prezentare firma Ferroli:

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. 

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Domenii principale de activitate: Incalzire si Climatizare (HVAC);
Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala si Climatizare Industriala.

Portofoliul Grupului Ferroli include pe langa brandul principal, Ferroli si alte branduri de renume cum ar fi: Ferroli Romania care a fost infiintata in 1998 si care functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.
Compania Ferroli Romania furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:
• Incalzire Rezidentiala/Industriala;
• Climatizare Rezidentiala/Industriala;
• Sisteme Solare;
• Pompe de caldura.


Pret vechi:   1.12500 lei cu TVA
Pret:   1.05000lei cu TVA
Discount:   6%
Putere termica nominala [kW]   9

Completati campurile marcate!

 
Descriere Soba-semineu pe lemn Ferroli BRETA N

Soba-semineu pe lemn Ferroli BRETA N


Soba-semineu pe lemn Ferroli BRETA N este o soba-semineu pe combustibil solid (lemn, carbune, brichete etc.) destinat incalzirii incaperii in care este instalata prin radiatie si convectie, creand totodata o ambianta placuta in incapere.

Tehnologia moderna de proiectare si fabricatie, precum si utilizarea materialelor de cea mai buna calitate, asigura o functionare eficienta si sigura in conditiile respectarii tuturor instructiunilor de instalare si de utilizare.

Produsul a fost proiectat si testat conform standardului EN 13240 referitor la echipamentele de incalzire pe combustibil solid. Soba-semineu este dotata cu o usa de alimentare prevazuta cu geam din sticla termorezistenta, care confera siguranta in exploatare si  aduce valente estetice produsului, permitand in acelasi timp vizualizarea permanenta a flacarii.

Corpul semineului este confectionat din tabla din otel tratata, sudata si vopsita cu vopsea termorezistenta.

Focarul sobei-semineu pe lemn Ferroli BRETA N este placat cu caramida refractara (samota). Gratarul de ardere este confectionat din fonta si  asigura rezistenta in functionare si o durabilitate mare. Calitatea finisajului acestui echipament de incalzire il recomanda ca un produs premium care va asigura o ambianta placuta in orice camin.
  
DATE TEHNICE:
Putere termică nominală 9 kW
Greutate 40 kg
Volum spatiu încălzit 120 m³
Diametru racord evacuare gaze de ardere Ø 120 mm
Distanțe de montaj (lateral/spate/față) 65/50/80 cm
Temperatura gaze de ardere 310 °C
ConcentraÈ›ie de monoxid de carbon (CO) în gazele de ardere: 0,18 %
(la 13% O )
Combustibil: lemn de foc, cărbune, brichete

Dimensiuni de gabarit:     
Inaltime 770 mm
Latime   465 mm
Adancime 390 mm


MODELE DISPONIBILE:
LS00011N BRETA N    
LS00012F PADOVA F
LS000114 MIRANO    
LSBSA012 SALERNO PREMIUM

 
Download fisiere atasate pentru Soba-semineu pe lemn Ferroli BRETA N
Alte produse din categorie
-12%
1199.00 lei 
1050.00 lei