Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home SEMINEE SI TERMOSEMINEE (LEMN, PELETI, GAZ METAN) TIP INSERT MATERIALE PENTRU MONTAJ SEMINEE TIP INSERT Spuma poliuretanica ignifuga Den Braven PUR Foam Fire DBS 9802 700 ml
Poza Spumă poliuretanică ignifugă Den Braven PUR Foam Fire DBS 9802 700 ml

Spuma poliuretanica ignifuga Den Braven PUR Foam Fire DBS 9802 700 ml

Cod produs:   Pur Foam Fire DBS 9802
Producator:   Bostik Benelux B.V. (fostă Den Braven)
Bostik Benelux B.V. (fostă Den Braven)
Bostik Benelux B.V. (fostă Den Braven)

Bostik Benelux B.V. (fostă Den Braven)
De la înfiinÈ›are în anul 1974, Bostik Benelux B.V. (fostă Den Braven) s-a specializat în producÈ›ia certificată ISO de etanÈ™anÈ›i de înaltă calitate, adezivi, spume poliuretanice È™i spray-uri tehnice pentru sectorul construcÈ›iilor È™i pentru industrie. Produsele companiei sunt cunoscute sub mărcile Bostik, Zwaluw È™i Hercuseal È™i sub etichetele private ale diferiÈ›ilor parteneri.

Fosta firma Den Braven face parte din grupul Bostik / Arkema din decembrie 2016. Bostik este unul dintre cei mai mari producători de adezivi È™i produse de etanÈ™are din întreaga lume È™i are aproximativ 5.000 de angajaÈ›i repartizaÈ›i in 50 de țări de pe cinci continente.


Pret vechi:   5300 lei cu TVA
Pret:   5000lei cu TVA
Discount:   5%

Completati campurile marcate!

 
Descriere Spuma poliuretanica ignifuga Den Braven PUR Foam Fire DBS 9802 700 ml

Spumă poliuretanică ignifugă Den Braven PUR Foam Fire DBS 9802 700 ml


Marca: Den Braven
Tip: Pur Foam Fire DBS 9802
Cantitate : 700 ml
Temperatura de aplicare: +10 °C ÷ +30 °C
Culoare : roz
Timpul de intarire: 50 - 150 min
Modalitate de punere in opera: aplicare directa cu tubul din dotare.

* Clasa de combustibilitate: B1;
* Necesita protectie la razele ultraviolete. Deoarece nu rezista la razele ultraviolete (expunerea la lumina solara) dupa intarire, stratul de spuma poliuretanica trebuie acoperita cu un strat protector de tencuiala, vopsea sau chit de cutit opac.
* Rezistenta la temperatura: -40 °C ÷ +90 °C;
* Utilizare: Interior/Exterior;
* Temperatura de depozitare: 5 ÷ 25 °C;

Spuma poliuretanica ignifugă se foloseste pentru umplerea golurilor de trecere prin planseele de beton a cosurilor de fum ceramice montate in cladiri cu destinatii diferite, pentru umplerea golului dintre peretele exterior al cosului si planseul traversat.

Spuma poliuretanica ignifugă poate fi folosita si pentru fixarea tubulaturii de admisie a aerului proaspat de combustie pentru seminee si termoseminee la trecerea prin peretii exteriori.

In cazul montarii cosului de fum pe peretele exterior, in cazul in care este necesara decuparea stratului de izolatie termica din polistiren sau din vata minerala pentru a putea monta cosul de fum pe perete, spuma poliuretanica ignifugă va fi folosita pentru a inchide golul ramas intre cosul de fum si izolatia termica din vata minerala sau din polistiren a cladirii.


Termen de valabilitate:
In ambalajul original nedeschis, la temperaturi cuprinse intre +5 °C si +25 °C. Termen de valabilitate: 18 luni de la data fabricatiei, in spatii uscate.

MOD DE UTILIZARE:
Suprafetele de aplicare trebuie sa fie curate, sa nu prezinte urme de ulei si grasime. Umeziti suprafetele prin stropire cu apa cu ajutorul unui pulverizator. La temperaturi scazute, mentineti tubul cu spuma cel putin o ora la temperatura camerei anterior folosirii pentru a se incalzi. Scoateti capacul de pe flacon si insurubati tubul din dotare pe flaconul de spuma. Agitati ansamblul flacon-tub inainte de folosire de cel putin 30 de ori. Protejati-va ochii cu ochelari de protectie, purtati manusi si echipament de lucru. Acoperiti tapiteria, covoarele si mobilierul cu hartie sau folie din plastic. Spuma proaspata poate fi indepartata direct, cu ajutorul Universal PU-Cleaner. Umpleti aproximativ 50 - 60% din rost, deoarece spuma expandeaza.


ProtecÈ›ia pasivă împotriva incendiilor (PPII):
ProtecÈ›ia pasivă împotriva incendiilor este un element integral al protecÈ›iei structurale împotriva incendiilor È™i a siguranÈ›ei împotriva incendiilor în clădiri. ProtecÈ›ia pasivă împotriva incendiilor localizeaza incendiile aparute si incetineste răspândirea lor prin elementele de constructie rezistente la foc: pereti, plansee, pardoseli È™i uÈ™i rezistente la foc, precum È™i prin protejarea structurii de rezistenta, cum ar fi stalpii portanti È™i grinzile de la prăbuÈ™irea prematură în timpul unui incendiu.

Prin compartimentarea in zone de foc a incaperilor, respectiv a etajelor, se împiedică si se încetineÈ™te răspândirea focului din încăperea de origine a incendiului către alte spaÈ›ii ale clădirii. Astfel se limitează daunele aduse construcÈ›iei È™i oferă ocupanÈ›ilor mai mult timp pentru iesi din cladire sau pentru a ajunge intr-o zona de siguranță.

Scopul sistemelor de protecÈ›ie pasiva împotriva incendiilor este de a se asigura că un incendiu este conÈ›inut într-un compartiment specific de incendiu, precum È™i de a mentine capacitatea de încărcare a structurii expuse la foc sub nivelul critic. Pentru a realiza acest lucru, se vor utiliza o gama speciala de materiale ignifuge în proiectarea È™i executia constructiilor.

Produsele pentru protecÈ›ia pasivă împotriva incendiilor, care sunt incluse în construcÈ›ia unei clădiri, au funcÈ›ie primară de a reduce răspândirea flăcărilor, a căldurii È™i a fumului È™i prin urmare, de a spori siguranÈ›a la incendiu:

• ProtecÈ›ia pasivă împotriva focului salvează vieÈ›i;
• ProtecÈ›ia pasivă împotriva incendiilor reduce pagubele materiale;
• ProtecÈ›ia pasivă împotriva incendiilor protejează construcÈ›iile.

Spuma poliuretanica ignifugă Den Braven Foam Fire DBS 9802 face parte din gama de produse de protecÈ›ie pasiva împotriva incendiilor a firmei Den Braven. Sub numele de marcă înregistrat Zwaluw FireProtect® Den Braven a dezvoltat o gamă completă de produse de protecÈ›ie pasiva împotriva incendiilor. Toate produsele È™i aplicaÈ›iile sunt complet testate È™i certificate la cele mai recente standarde europene NEN EN 1366-3 (PenetraÈ›ii de suprafață) È™i NEN 1366-4 (Îmbinări liniare).


Video de prezentare mod de punere in opera spumă poliuretanică ignifugă Den Braven:


 
Download fisiere atasate pentru Spuma poliuretanica ignifuga Den Braven PUR Foam Fire DBS 9802 700 ml
Alte produse din categorie