Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home STATII DE DEDURIZARE Statie de dedurizare duo-bloc Ferroli ED WS1/55 EV
Poza Statie de dedurizare duo-bloc Ferroli ED WS1

Statie de dedurizare duo-bloc Ferroli ED WS1/55 EV

Cod produs:   1001035
Producator:   FERROLI
FERROLI
FERROLI

Video prezentare firma Ferroli:

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. 

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Domenii principale de activitate: Incalzire si Climatizare (HVAC);
Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala si Climatizare Industriala.

Portofoliul Grupului Ferroli include pe langa brandul principal, Ferroli si alte branduri de renume cum ar fi: Ferroli Romania care a fost infiintata in 1998 si care functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.
Compania Ferroli Romania furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:
• Incalzire Rezidentiala/Industriala;
• Climatizare Rezidentiala/Industriala;
• Sisteme Solare;
• Pompe de caldura.


Pret vechi:   3.94000 lei cu TVA
Pret:   3.82500lei cu TVA
Discount:   2%

Completati campurile marcate!

 
Descriere Statie de dedurizare duo-bloc Ferroli ED WS1/55 EV

Statie de dedurizare duo-bloc Ferroli ED WS1/55 EV


Statiile de dedurizare Ferroli ED WS1 sunt statii de dedurizare compacte, dotate cu un programator electronic si cu regenerarea filtrului de dedurizare cationic in functie de volum. Acestea statii de dedurizare sunt confectionate din materiale non-toxice, care sunt adecvate pentru apa potabila. Coloanele de filtrare sunt realizate din rasini poliesterice care incorporeaza filtrul din rasina cationica. Rezervorul de saramura este confectionat din polietilena anti-soc.

Apa dedurizată utilizata in instalatii previne formarea depunerilor de calcar în Å£evi, pe fitinguri, pe robinete iar in instalaÅ£iile tehnologice din industrie îmbunătăţeÅŸte procesul tehnologic prin eliminarea reparatiilor datorate defectarii instalatiilor din cauza depunerilor de calcar. In industriile in care apa intra in compozitia semifabricatelor este obligatorie utilizarea apei dedurizate pentru a asigura calitatea produsului finit.

Apa dedurizată este recomandata si pentru uzul casnic pentru spălarea rufelor, a vaselor de gatit, a veselei, precum si pentru igiena personală si pentru prepararea alimentelor. Toate materialele din care este compus aparatul sunt potrivite pentru utilizarea în contact cu apa destinată consumului uman (D.M. 174/04). Instalarea acestor aparate pentru alimentarea instalaÅ£iilor de preparare apă sanitară ÅŸi pentru instalatiile de încălzire este reglementată de D.P.R. 59/2009 prin regulamentul UNI-CTI 8065.

DESCRIERE GENERALA:
Statiile de dedurizare conÅ£in una sau doua coloane de filtrare cu rasina cationica schimbătoare de ioni care atrag din apă ionii pozitivi (în principal ionii de calciu Ca ÅŸi de magneziu Mg ÅŸi eliberează în acelaÅŸi timp ioni de sodiu Na).

Când capacitatea de dedurizare a răşinii cationice se epuizează, statia de dedurizare declanÅŸează automat procedura de regenerare a filtrului din rasina cationica schimbatoare de ioni, prin actionarea unei vane electrice care realizeaza spălarea răşinii cationice cu o soluÅ£ie salină (saramură). În funcÅ£ie de cantitatea de rasina cationica continuta in coloana de filtrare, procedura de regenerare poate dura între 30 ÅŸi 120 minute.

Statiile de dedurizare automatizate Ferroli ED WS1 sunt uşor de montat şi de exploatat. Pentru o functionarea corectă trebuie doar să adăugaţi periodic sare (sub formă de pastile). Asfel se va asigura funcţionarea continuă a dedurizatorului si regenerarea filtrului dedurizator fara nici o alta interventie din partea utilizatorului.

Montarea statiei de dedurizare Ferroli ED WS1 se va face respectand distantele de montaj fata de elementele de constructie specificate de catre producator, intr-o incapere (centrala termica) prevazuta cu o sursă de energie electrică monofazata 230V/50 Hz. Dupa racordarea la instalatia de apa rece si conectarea la instalatia electrica statia de dedurizare Ferroli ED WS1 va fi gata de funcţionare. Punerea in functiune se va realiza de catre un specialist autorizat care va face si instruirea personalului care va deservi in continuare echipamentul.

DATE TEHNICE:
Denumire: ED WS1/55 EV
Debit nominal: 2,6 m³/h
Debit maxim:   4,5 m³/h
Capacitate de schimb ionic: 330 m³x°F
Volum rasina cationica: 55 litri
Capacitate rezervor sare: 140 kg
Consum de sare pe regenerare: 11 kg
Durata regenerarii: 85'(minute)
Consum de apa regenerare (3 bari): 200 litri
Racorduri intrare/iesire: Ø 1"
Racord golire: Ø 3/4"

VERSIUNI DISPONIBILE:
1001031    ED WS1/8 EV
1001032    ED WS1/16 EV
1001033    ED WS1/25 EV
1001034    ED WS1/35 EV
1001035    ED WS1/55 EV
1001036    ED WS1/75 EV


 
Download fisiere atasate pentru Statie de dedurizare duo-bloc Ferroli ED WS1/55 EV
Alte produse din categorie