Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Poza Termosemineu IBM 30 vedere fata

Termosemineu pe lemn tip insert IBM 30 33 kW

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Cod produs:   IBO CA30
Producator:   IBORMED
Pret vechi:   11.60000 lei cu TVA
Pret:   10.50000lei cu TVA
Discount:   9%
Putere termica nominala [kW]   33

Completati campurile marcate!

 
Descriere Termosemineu pe lemn tip insert IBM 30 33 kW

Termosemineu pe lemn tip insert IBM 30 33 kW


Termosemineul pe lemn IBM 30 este un termosemineu pe lemn tip insert confectionat din tabla de otel care realizeaza incalzirea convectiva cu aer cald al incaperii in care este montata — 5,40 kW — si in acelasi timp realizeaza incalzirea cu agent termic de incalzire a sistemului de incalzire centrala cu radiatoare si/sau prin incalzire prin pardoseala — 33,40 kW. De asemenea, impreuna cu un boiler termoelectric de preparare apa calda de consum menajer poate asigura si necesarul de apa calda al clientului.

Produsul este confectionat din materiale de cea mai buna calitate care respecta standardele tehnologice UE: tabla de otel pentru schimbatorul de caldura, fonta cenusie pentru focar si gratar. Produsul este protejat de coroziune cu o vopsea termorezistenta speciala de culoare neagra. Camera de ardere — focarul — este inconjurat din trei parti de mantaua de apa, asfel incat schimbatorul de caldura preia cu mare eficienta caldura radiata de jar precum si cea continuta in gazele de ardere.

Agentul termic din partea superioara a camerei de ardere capteaza energia calorica continuta in gazele de ardere care traverseaza tevile de evacuare al fumului realizand astfel o recuperare eficienta a caldurii precum si o temperatura redusa a gazelor de ardere evacuate.

Intretinerea curenta a termosemineului pe lemn tip insert IBM 30 care este necesara pentru buna functionare si cresterea duratei de viata a produsului, este foarte simpla si consta doar in curatirea saptamanala a focarului si a tevilor de fum. Firma producatoare ofera o garantie speciala de 5 ani, deoarece produsul are o fiabilitate verificata, precum si o durata de viata indelungata. Produsul este verificat si omologat de ICECON TEST.

DETALII TEHNICE:
Randament: 79,7 %
Putere termica nominala: 33 KW
Putere termica circuit de incalzire cu radiatoare: 28 KW
Putere termica pentru incalzire cu aer cald: 5 KW
Presiune maxima de lucru a apei: 2 bar
Greutate: 178 KG
Tiraj mediu necesar la putere termica nominala: 12 Pa
Volumul schimbatorului de caldura: 109 l
Grosime tabla focar: 5 mm
Grosime tabla schimbator de caldura: 4 mm
Volumul maxim al spatiului incalzit: 600 m³
Temperatura medie a gazelor de ardere evacuate la cos: 190 °C


Beneficii, avantaje si facilitati:
• termosemineele pe lemn tip insert IBM confera siguranta in exploatare si aduc valente estetice deosebite prin forma constructiva si sticla termorezistenta montata pe usa de alimentare care permite vizualizarea permanenta a flacarii;
• datorita schimbatorului de caldura recuperator incorporat, permit incalzirea intregii locuinte de la un singur focar;
• datorita materialelor de inalta calitate utilizate si tehnologia performanta de fabricatie, termosemineele pe lemn tip insert IBM au o durata de viata indelungata.


Este de retinut faptul ca termosemineele tip centrala termica IBM realizeaza scaderea costurilor de incalzire, in anumite cazuri economia de combustil ajungand pana la 40% fata de semineele clasice care nu poseda schimbator de caldura recuperator.


Exemplu de montaj:


 
Download fisiere atasate pentru Termosemineu pe lemn tip insert IBM 30 33 kW
Alte produse din categorie