Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Poza  Termosemineu pe peleti SOFIA 18 - 18 kW

Termosemineu pe peleti SOFIA 18 - 18 kW

Cod produs:   Termosemineu SOFIA 18 - 18 kW
Producator:   TERMO LIFE
TERMO LIFE
TERMO LIFE

Firma Termo Life produce toata gama de echipamente pentru incalzire: centrale termice pe peleti, seminee si termosemine pe peleti, seminee tip insert pe peleti etc. Produsele Termo Life sunt produse in Italia, sub marca proprie.

Preturile oferite sunt cele mai mici de pe piata. Firma are o experinta de peste 12 ani in fabricarea echipamentelor termice, fapt care garanteaza produse de calitate si cu o durata de viata indelungata.


Pret vechi:   7.39900 lei cu TVA
Pret:   7.20000lei cu TVA
Discount:   2%
Putere termica nominala [kW]   18

Completati campurile marcate!

 
Descriere Termosemineu pe peleti SOFIA 18 - 18 kW

Termosemineu pe peleti SOFIA 18 - 18 kW


DESCRIERE GENERALA:
Termosemineul pe peleti SOFIA 18 este un produs modern fabricat cu o deosebita grija, din materiale de calitate, cu o tehnologie de ultima ora. Acest termosemineu pe peleti modern este usor de utilizat datorita automatizarii moderne, asigura o economie de combustibil si in acelasi timp respecta toate reglementarile pentru siguranta in functionare. Termosemineul pe peleti SOFIA 18 este dotat cu o usa cu geam din sticla termorezistenta care permite vizualizarea flacarii si realizeaza un ambient placut in incaperea in care este montat termosemineul.

Acest produs este fabricat si este in conformitate cu prevederile urmatoarelor standarde europene:
- 89/106 CEE (CPD) cu privire la materialele utilizate;
- 73/23 CEE (LVD)  cu privire la siguranta electrica;
- 2004/108 CEE (EMC) cu privire la compatibilitatea electromagnetica;
- EN14785; 2006

REGULI DE SIGURANTA:
Termosemineele pe peleti SOFIA sunt proiectate pentru a asigura un maximum de siguranta si o usurinta in folosire. Utilizatorul este obligat ca sa se respecte urmatoarele reguli de siguranta pentru a asigura o functionare fara avarii si pentru a preveni eventuale accidente:
1. Punerea in functiune se va efectua de catre un personal calificat si autorizat care va verifica toti conductorii electrici din instalatia electrica a termosemineului. Este obligatoriu ca sa nu existe contact intre partile echipamentului care sunt sub tensiune si partile metalice, pentru a se evita accidentele din timpul functionarii;
2. Instalarea trebuie facuta de catre personal calificat instruit de catre producator. Dupa instalare, personalul este obligat sa dea utilizatorului final o declaratie in scris care sa constate faptul ca termosemineul pe peleti este conectat in conformitate cu toate standardele aplicabile si ca personalul preia intreaga responsabilitate pentru instalarea lui.
3. Este important ca sa se respecte toate normativele tehnice din Romania pentru instalatiile electrice si de incalzire.
4. Producatorul nu poarta nici o responsabilitate in cazul in care nu sunt respectate obligatiile mentionate mai sus.
5. Manualul de instructiuni este o parte inseparabila a produsului. In cazul in care manualul de instructiuni lipseste, sau a fost pierdut, utilizatorul are obligatia sa il ceara de la unitatea vanzatoare.
6. Termosemineul pe peleti trebuie folosit doar pentru ce a fost proiectat si fabricat;
7. Producatorul nu poarta nici o responsabilitate pentru daunele suferite de oameni, animale sau obiecte provocate din cauza unor erori de instalare sau din cauza utilizarii incorecte.
8. Dupa indepartarea ambalajului, utilizatorul trebuie sa verifice daca toate componentele sunt la locul lor si sa notifice vanzatorul in cazul in care lipseste ceva;
9. Pentru reparatii se vor folosi numai piese originale. Lucrarile de service se vor face de catre firme autorizate pentru efectuare punerilor in functiune si intretinerea echipamentelor.
10. Pentru buna functionare a termosemineului pe peleti SOFIA se va face un service de mentenanta dupa consumul a 1800 kg de peleti, sau cel putin odata pe an.

NOTA:
Intretinerea trebuie facuta de catre personal calificat.
In caz contrar garantia acordata de producator se pierde.

DATE TEHNICE:
Putere termică nominală: 18 kW
Consum peleti (max-min): 3.2 - 1.2 kg/h
Randament: 92 %
Tiraj necesar: 12 Pa
Temperatura gaze arse: 160 ÷ 175 °C
Racord la coÈ™ul de fum: Ø 80 mm
Racord admisie aer din exterior: Ø 38 mm
Capacitate rezervor peleti: 22 kg
Continut de apa: 35 litri
Consum electric: 340 W
Alimentare electrica: 230 V/50 Hz
Dimensiuni de gabarit: 930x585x555 mm
Greutate neta: 160 kg

MODELE DISPONIBILE:
SOFIA 18 - 18 kW
SOFIA 25 - 25 kW

 
Download fisiere atasate pentru Termosemineu pe peleti SOFIA 18 - 18 kW
Alte produse din categorie
-1%
6999.00 lei 
6899.00 lei
-2%
3599.00 lei 
3499.00 lei
-5%
5810.00 lei 
5490.00 lei