Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home TERMOSTATE AMBIENTALE CU SI FARA FIR WIFI WIRELESS Termostat electronic cu radiofrecventa si buton rotativ ANTARES T225
Poza Termostat electronic cu radiofrecventa si buton rotativ ANTARES T225

Termostat electronic cu radiofrecventa si buton rotativ ANTARES T225

Cod produs:   T.225.00
Producator:   ANTARES
ANTARES
ANTARES

ANTARES este o organizatie de întreprinderi distribuite în întreaga Europa sub marca comerciala "Antares for water&fire", cu obiectivul comun de a produce si distribui produsele sale într-o sinergie puternica, în scopul de a oferi cel mai bun raport între calitate si pret.

Organizatia are peste douazeci de ani de experienta în distributia de produse pentru instalatii de incalzire si tehnico-sanitare destinate pentru instalatori specializati, institutii publice si angrosisti.

Înca de la infiintare, firma ANTARES a aratat o rata de crestere constanta, iar în ultimii ani a cucerit piata europeana prin calitatea si pretul accesibil al produselor sale. Firma ANTARES a investit puternic în cercetarea si dezvoltarea mediului de afaceri intr-o formula moderna, rationala si competitiva, fapt care a permis sa depaseasca diversele bariere teritoriale si de piata. In prezent firma este capabila sa raspunda rapid la nevoile unei baze mari clienti si este deschisa pentru afaceri si pe piata globala.


Pret vechi:   18000 lei cu TVA
Pret:   17500lei cu TVA
Discount:   2%
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Termostat electronic cu radiofrecventa si buton rotativ ANTARES T225

Termostat electronic cu radiofrecventa si buton rotativ ANTARES T225


Termostatul ambiental electronic cu radiofrecventa si buton rotativ ANTARES T225 este un termostat elegant și precis. El a fost special conceput pentru a fi folosit atât în aplicații de încălzire ce necesită conexiune fără tensiune cât și pentru cele cu tensiune.


Acest termostat poate înlocui orice termostat rezidențial și este proiectat pentru a fi folosit pentru comanda instalatiilor de incalzire electrice, pe gaz sau pe combustibil lichid. De asemenea, el poate fi utilizat pentru comanda instalatiilor de climatizare. Termostatul dispune de un display digital LCD pentru vizualizarea temperaturii ambient si a celei setate.

Spre deosebire de termostatele cu buton rotativ obisnuite, acest model electronic separă funcția operațională în două unitați. Receptorul este folosit pentru conexiunile electrice și comanda ON/OFF. Termostatul oferă interfață cu utilizatorul și senzorul de temperatura. Cele două unități sunt conectate printr-un semnal de frecvență radio (radiofrecventa RF).

Caracteristici generale:
• Contacte fără potențial;
• Vizualizare clara pe afisaj digital cu cristale lichide a temperaturii setate prin pozitia butonului rotativ;
• Ușor de utilizat;
• Termostatul este alimentat cu doua baterii tip AA x 1.5 V;
• Receptorul este alimentat la 230 VAC si poate comanda o centrala termica, o vana motorizata sau orice alt aparat electric.
• Indicator stare de funcționare cu LED.

Reguli generale de siguranță:
Instalarea poate fi efectuată numai de către un electrician calificat și trebuie să fie în conformitate cu cerințele IEE (BS: 7671) și reglementările din Romania. Producătorul nu este responsabil pentru nerespetarea regulamentelor.

Când schimbați bateriile, nu amestecați bateriile noi cu cele vechi. Se vor schimba ambele baterii vechi cu baterii noi. Nu folosiți baterii reîncărcabile. Vă rugăm să păstrați instrucțiunile de utilizare livrate impreuna cu termostatul.

Atenție!
Izolați sursa de alimentare de curent alternativ (AC) înainte de a instala sau inainte de a lucra la oricare din componentele care sunt conectate la reteaua de energie electrica 230 VAC 50Hz.

 
Alte produse din categorie