Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home TERMOSTATE AMBIENTALE CU SI FARA FIR WIFI WIRELESS Termostat electronic cu radiofrecventa si buton rotativ SALUS ERT20RF
Poza Termostat ambiental electronic cu radiofrecventa si buton rotativ SALUS ERT20RF

Termostat electronic cu radiofrecventa si buton rotativ SALUS ERT20RF

Cod produs:   ERT20RF
Producator:   SALUS
SALUS
SALUS

Video prezentare companie SALUS:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compania SALUS a fost infiintata in anul 2004 în MAREA BRITANIE, ca divizie europeană a Computime Group Limited din Hong Kong. Computime Group Ltd. este un furnizor global de tehnologii È™i soluÈ›ii de control electronic pentru pieÈ›ele industriale, comerciale È™i de larg consum.
...
Compania SALUS asigura o gama completă de soluÈ›ii pentru încălzire È™i gestionarea energiei, cu soluÈ›ii inovative simple, uÈ™or de utilizat de catre beneficiar, în toate tipurile de aplicaÈ›ii industriale, comerciale sau rezidenÈ›iale. Compania SALUS are reprezentante directe în 12 țări È™i isi comercializeaza produsele în 40 de țări.


Pret vechi:   16300 lei cu TVA
Pret:   15800lei cu TVA
Discount:   3%

Completati campurile marcate!

 
Descriere Termostat electronic cu radiofrecventa si buton rotativ SALUS ERT20RF

Termostat electronic cu radiofrecventa si buton rotativ SALUS ERT20RF


Termostatul ambiental electronic cu radiofrecventa si buton rotativ Salus ERT20RF, este un termostat elegant È™i precis. El a fost special conceput pentru a fi folosit atât în aplicaÈ›ii de încălzire ce necesită conexiune fără tensiune cât È™i pentru cele cu tensiune. Acest termostat poate înlocui orice termostat rezidenÈ›ial È™i este proiectat pentru a fi folosit pentru comanda instalatiilor de incalzire electrice, pe gaz sau pe combustibil lichid. De asemenea, el poate fi utilizat pentru comanda instalatiilor de climatizare.

Spre deosebire de termostatele cu buton rotativ obisnuite, acest model electronic separă funcÈ›ia operaÈ›ională în două unitaÈ›i. Receptorul este folosit pentru conexiunile electrice È™i comanda ON/OFF. Termostatul oferă interfață cu utilizatorul È™i senzorul de temperatura. Cele două unități sunt conectate printr-un semnal de frecvență radio (radiofrecventa RF).

Caracteristici generale:
• Contacte fără potenÈ›ial;
• Vizualizare clara, a temperaturii setate prin pozitia butonului rotativ;
• UÈ™or de utilizat;
• Contacte receptor 16A;
• Indicator stare de funcÈ›ionare cu LED.

Declarația de conformitate:
Produsul este în conformitate cu următoarele directive Europene:
• Directiva 2004/108/EC privind compatibilitatea electromagnetică;
• Directiva Low Voltage 2006/95/EC;
• Directiva 99/5/EC.

Reguli generale de siguranță:
InstrucÈ›iunea se aplică numai pentru acest model de termostat Salus, înscrisă pe coperta manualului È™i nu se va utiliza pentru alte modele de termostate. Aceasta se aplică la utilizarea produsului în UE, în conformitate cu toate celelalte obligaÈ›ii legale. Instalarea poate fi efectuată numai de către un electrician calificat È™i trebuie să fie în conformitate cu cerinÈ›ele IEE (BS: 7671) È™i legile locale relevante È™i reglementările din Romania. Producătorul nu este responsabil pentru non-conformitățile cu instrucÈ›iunile.

Când schimbaÈ›i bateriile, nu amestecaÈ›i bateriile noi cu cele vechi. Se vor schimba ambele baterii vechi cu baterii noi. Nu folosiÈ›i baterii reîncărcabile. Vă rugăm să păstraÈ›i instrucÈ›iunile de utilizare livrate impreuna cu termostatul.

Atenție!
IzolaÈ›i sursa de alimentare de curent alternativ (AC) înainte de a instala, sau inainte de a lucra la oricare din componentele care necesită 230 VAC 50Hz.


 
Download fisiere atasate pentru Termostat electronic cu radiofrecventa si buton rotativ SALUS ERT20RF
Alte produse din categorie