Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home TERMOSTATE AMBIENTALE CU SI FARA FIR WIFI WIRELESS Termostat Wi-Fi fara fir Motan HT 500 Set
Poza Termostat Wi-Fi fara fir Motan HT-500 Set

Termostat Wi-Fi fara fir Motan HT 500 Set

Cod produs:   HT 500 SET
Producator:   MOTAN KOBER
MOTAN KOBER
MOTAN KOBER

Video prezentare firma S.C. KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S.C. KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie, sucursala VADURI producatorul centralelor termice MOTAN este o companie romanească, parte componentă a Grupului de firme Kober.

Începând din ianuarie 2000 firma produce utilaje pentru industria chimică, asigurând suport tehnic pentru fabrica de vopsele Kober, iar din aprilie 2002 principala activitate este proiectarea, producerea ÅŸi vânzarea echipamentelor de încălzire. Firma executa produse ÅŸi servicii de înaltă calitate, care să asigure satisfaca tuturor clientilor.

 

Firma S.C. KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie este singura fabrica producatoare de centrale termice din Romania.

 

Toate produsele sunt fabricate pe baza unui know-how romanesc, cu ingineri si specialisti de inalta calificare din Romania. Firma investeste puternic în Cercetare È™i Proiectare pentru îmbunătățirea continuă a produselor È™i a tehnologiilor de fabricaÈ›ie.

Principalele produse, centralele termice marca MOTAN, oferă confort, siguranţă, calitate ÅŸi fiabilitate la preÅ£uri romanesti. Costurile reduse de întreÅ£inere, piesele de schimb livrate rapid, precum si consumul redus de gaz metan ÅŸi de energie electrică fac din aceste centrale termice produse necesare si de la sine inteles pentru orice locuinţă din Romania. Cei care cumpara o centrala termica Motan vor economisi bani ÅŸi vor proteja si mediul înconjurator in acelasi timp.

Fabrica S.C. KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie isi desfasoara activitatea pe baza unui program de management al calităţii în conformitate cu prevederile înscrise de standardul ISO 9001: 2015. Astfel se garanteaza conformitatea produselor cu toate reglemenatarile si normele tehnice din Romania si din intreaga lume.

 

Calitatea produselor este rezultatul investiÅ£iilor mari ÅŸi permanente în implementarea celor mai înalte tehnologii în cercetare ÅŸi dezvoltare, precum ÅŸi profesionalismului, experienÅ£ei tehnice de peste 20 de ani ÅŸi a dedicării angajaÅ£ilor companiei. Întreaga companie ÅŸi fiecare compartiment sunt structurate ÅŸi tehnologizate după cele mai înalte standarde mondiale.

 

În cadrul companiei a fost creat un sistem de valori cunoscut ÅŸi însuÅŸit de fiecare dintre angajaÅ£i. Firma se doreste sa fie ca o familie mai mare pentru toti angajatii care muncesc impreuna pentru succesul, realizarea obiectivelor strategice si pentru viitorul companiei.


Pret vechi:   46900 lei cu TVA
Pret:   39000lei cu TVA
Discount:   16%

Completati campurile marcate!

 
Descriere Termostat Wi-Fi fara fir Motan HT 500 Set

Termostat Wi-Fi fara fir Motan HT-500 Set


DESCRIERE GENERALA:
Termostatul Wi-Fi fara fir Motan HT-500 Set este fabricat de firma Kober. Termostatul HT-500 Set este comandat prin internet prin intermediul unui smartphone, tableta sau PC. El poate fi folosit si ca termostat ambiental fara fir cu comanda prin radiofrecventa. Termostatul Motan HT-500 este folosit in special pentru comanda centralelor termice pentru incalzire dar poate fi utilizat si pentru comanda aparatelor de aer conditionat.

Atunci când este conectat adaptorul, HT500 SET funcÈ›ionează ca un termostat de cameră inteligent comandat prin internet. Când adaptorul este scos È™i sunt inserate bateriile, acesta se transformă în termostat de cameră fără fir. Când aparatul se află în această situaÈ›ie, nu îl puteÈ›i comanda prin intermediul aplicaÈ›iei mobile pe internet. Pentru a reveni din nou la varianta de utilizare cu comanda prin intermediul aplicatiei mobile pe internet, trebuie să il conectaÈ›i la adaptorul livrat in furnitura.

BENEFICII, AVANTAJE SI FACILITATI:
PuteÈ›i controla temperatura casei dumneavoastră cu aplicaÈ›ia mobilă oriunde aÈ›i fi în lume.
Cu aplicaÈ›ia mobilă puteÈ›i crea programe zilnice È™i săptămânale într-un mod practic.
În modul locaÈ›ie, puteÈ›i reduce temperatura locuinÈ›ei atunci când vă aflaÈ›i departe de casă sau puteÈ›i creÈ™te temperatura locuinÈ›ei atunci când vă apropiaÈ›i de casă.

În funcÈ›ie de intervalul de date selectat din aplicaÈ›ia mobilă, puteÈ›i vizualiza grafic programul de lucru al unității de încălzire, temperatura casei È™i temperatura exterioară È™i puteÈ›i obÈ›ine un raport retrospectiv. Datorită utilizării bateriei, puteÈ›i amplasa termostatul de cameră HT-500 Set oriunde în casă.

Prin intemediul afiÈ™ajului LCD, veti avea informaÈ›ii instantanee despre aparatul comandat È™i puteÈ›i gestiona unitatea de încălzire cu tastele care se află în partea de sus. Puteti mentine spaÈ›iul de locuit la temperatura dorită în orice moment. În acest fel, puteÈ›i economisi până la 30% din facturile dumneavoastră, evitând in acelasi timp funcÈ›ionarea inutilă a unității de încălzire.

MODURI DE FUNCTIONARE:
Prin modurile Casă – Somn – Exterior – Program – Localizare ale HT500 SET veti economisi energie termica si reduce costurile de regie ale locuintei dumneavoastra.
Modul Casă menÈ›ine temperatura casei la temperatura setată. PuteÈ›i folosi această modalitate în itnervalele de timp când vă aflaÈ›i acasă. Temperatura recomandată este 23°C.
Modul de Somn menÈ›ine temperatura casei la temperatura setată È™i vă oferă astfel un somn confortabil. PuteÈ›i folosi acest mod în intervalul orar în care sunteÈ›i la somn, 23:00-07:00. Temperatura recomandată este 18°C.
Modul Exterior este tipul de modalitate prin care puteți selecta perioada care sunteți departe de casă.
Prin Modul Program puteÈ›i seta temperaturile săptămânale È™i în intervale de câte 30 de minute, iar în acest fel temperatura din casa dumneavoastră se va schimba în mod automat.
Modul de poziÈ›ionare scade temperatura locuinÈ›ei atunci când vă îndepărtaÈ›i de casă sau creÈ™te temperatura locuinÈ›ei atunci când vă apropiaÈ›i de casă. În acest fel, puteÈ›i economisi bani, împiedicând funcÈ›ionarea centralei termice când nu sunteÈ›i acasă.
Modul manual ajută la schimbarea în mod instant a temperaturii din casa dumneavoastră.

DATE TEHNICE:
Tensiune funcționare (utilizand adaptorul): 5 V DC;
Tensiune operare (prin utilizarea bateriei): 3 V DC (2x AAA baterie alcalină).
Curentul maxim de încarcare (prin utilizarea adaptorului) = 500 mA;
Curentul maxim de încarcare (prin utilizarea bateriei) = 80 mA.
Dimensiuni de gabarit: 131 mm x 74 mm x 25.5 mm
Sensibilitate măsurare temperatură: 0,1 °C.
Setarea temperaturii: 0,1°C - 1°C.
Sensibilitate de funcÈ›ionare: 0,5 °C.
Frecvența de conectivitate: Wi-Fi 802.11 b/g/n @ 2.4GHz.
Distanța de comunicare: 100 m (spațiu deschis).
Temperatură utilizare: -10 °C..+50 °C. Temperatură depozitare: -20 °C..+60 °C

DATE TEHNICE RECEPTOR:
Tensiune de funcționare: 220 V AC
Dimensiuni de gabarit: 85 mm x 90 mm x 28.5mm
Curentul maxim al releului: 7 A (220 V AC)
Temperatură de utilizare: -10 °C..+50 °C;
Temperatură depozitare: -20 °C..+60 °C.


Video de prezentare a fabricii:


 
Alte produse din categorie