Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Poza Tub silicon termorezistent rosu Den Braven 80 ml

Tub silicon termorezistent rosu Den Braven 80 ml

Cod produs:   SILICON/300/DEN BRAVEN/80ML/TUB MIC
Producator:   Bostik Benelux B.V. (fostă Den Braven)
Bostik Benelux B.V. (fostă Den Braven)
Bostik Benelux B.V. (fostă Den Braven)

Bostik Benelux B.V. (fostă Den Braven)
De la înființare în anul 1974, Bostik Benelux B.V. (fostă Den Braven) s-a specializat în producția certificată ISO de etanșanți de înaltă calitate, adezivi, spume poliuretanice și spray-uri tehnice pentru sectorul construcțiilor și pentru industrie. Produsele companiei sunt cunoscute sub mărcile Bostik, Zwaluw și Hercuseal și sub etichetele private ale diferiților parteneri.

Fosta firma Den Braven face parte din grupul Bostik / Arkema din decembrie 2016. Bostik este unul dintre cei mai mari producători de adezivi și produse de etanșare din întreaga lume și are aproximativ 5.000 de angajați repartizați in 50 de țări de pe cinci continente.


Pret vechi:   3000 lei cu TVA
Pret:   2800lei cu TVA
Discount:   6%
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Tub silicon termorezistent rosu Den Braven 80 ml

Tub silicon termorezistent rosu Den Braven 80  ml


Marca: Den Braven
Tip: Tub silicon termorezistent 300 °C
Utilizare : etansare termica
Cantitate : 80ml
Temperatura de aplicare : +5 °C ÷ +40 °C
Compozitie : pasta fina, stabila
Culoare : rosu
Temperatura maxima de utilizare: 300 °C
Ambalaj: Tub de 80 ml cu dozator.

CARACTERISTI GENERALE:
• Rezistenţă excelentă la temperaturi ridicate de până la +260 °C pentru expunere permanentă şi până la +300 °C pentru contact temporar;
• Aderenţă excelentă la majoritatea materialelor de construcţii neporoase;
• Flexibil la temperaturi joase (−40 °C) şi ridicate (+260 °C);
• Nu conţine solvenţi;
• Proprietăţi fizice excelente: formează o îmbinare durabilă şi flexibilă, cu grad de contractare scăzut, neafectat de expunerea la radiaţiile solare, zapadă, ozon;
• Rămâne rezistent pentru o perioada indelungata;
• Gata de utilizat şi uşor de aplicat.  

DOMENIU DE UTILIZARE:
Se foloseste pentru lipirea snurului de etansare din fibra de sticla pe rama usii semineelor, termosemineelor, sobelor, etc. Rezista pana la temperatura maxima de 300 °C.


Termen de valabilitate:
In ambalajul original nedeschis, la temperaturi cuprinse intre +5°C si +25°C. Termen de valabilitate: 18 luni de la data fabricatiei, in spatii uscate.


Protecția pasivă împotriva incendiilor (PPII):
Protecția pasivă împotriva incendiilor este un element integral al protecției structurale împotriva incendiilor și a siguranței împotriva incendiilor în clădiri. Protecția pasivă împotriva incendiilor localizeaza incendiile aparute si incetineste răspândirea lor prin elementele de constructie rezistente la foc: pereti, plansee, pardoseli și uși rezistente la foc, precum și prin protejarea structurii de rezistenta, cum ar fi stalpii portanti și grinzile de la prăbușirea prematură în timpul unui incendiu.

Prin compartimentarea in zone de foc a incaperilor, respectiv a etajelor, se împiedică si se încetinește răspândirea focului din încăperea de origine a incendiului către alte spații ale clădirii. Astfel se limitează daunele aduse construcției și oferă ocupanților mai mult timp pentru iesi din cladire sau pentru a ajunge intr-o zona de siguranță.

Scopul sistemelor de protecție pasiva împotriva incendiilor este de a se asigura că un incendiu este conținut într-un compartiment specific de incendiu, precum și de a mentine capacitatea de încărcare a structurii expuse la foc sub nivelul critic. Pentru a realiza acest lucru, se vor utiliza o gama speciala de materiale ignifuge în proiectarea și executia constructiilor.

Produsele pentru protecția pasivă împotriva incendiilor, care sunt incluse în construcția unei clădiri, au funcție primară de a reduce răspândirea flăcărilor, a căldurii și a fumului și prin urmare, de a spori siguranța la incendiu:

• Protecția pasivă împotriva focului salvează vieți;
• Protecția pasivă împotriva incendiilor reduce pagubele materiale;
• Protecția pasivă împotriva incendiilor protejează construcțiile.

Sub numele de marcă înregistrat Zwaluw FireProtect® Den Braven a dezvoltat o gamă completă de produse de protecție pasiva împotriva incendiilor. Toate produsele și aplicațiile sunt complet testate și certificate la cele mai recente standarde europene NEN EN 1366-3 (Penetrații de suprafață) și NEN 1366-4 (Îmbinări liniare).


Video de prezentare a companiei Den Braven:


 
Download fisiere atasate pentru Tub silicon termorezistent rosu Den Braven 80 ml
Alte produse din categorie