Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Poza Tub silicon termorezistent rosu Den Braven 80 ml

Tub silicon termorezistent rosu Den Braven 80 ml

Cod produs:   SILICON/300/DEN BRAVEN/80ML/TUB MIC
Producator:   Bostik Benelux B.V. (fostă Den Braven)
Bostik Benelux B.V. (fostă Den Braven)
Bostik Benelux B.V. (fostă Den Braven)

Bostik Benelux B.V. (fostă Den Braven)
De la înfiinÈ›are în anul 1974, Bostik Benelux B.V. (fostă Den Braven) s-a specializat în producÈ›ia certificată ISO de etanÈ™anÈ›i de înaltă calitate, adezivi, spume poliuretanice È™i spray-uri tehnice pentru sectorul construcÈ›iilor È™i pentru industrie. Produsele companiei sunt cunoscute sub mărcile Bostik, Zwaluw È™i Hercuseal È™i sub etichetele private ale diferiÈ›ilor parteneri.

Fosta firma Den Braven face parte din grupul Bostik / Arkema din decembrie 2016. Bostik este unul dintre cei mai mari producători de adezivi È™i produse de etanÈ™are din întreaga lume È™i are aproximativ 5.000 de angajaÈ›i repartizaÈ›i in 50 de țări de pe cinci continente.


Pret vechi:   3000 lei cu TVA
Pret:   2800lei cu TVA
Discount:   6%

Completati campurile marcate!

 
Descriere Tub silicon termorezistent rosu Den Braven 80 ml

Tub silicon termorezistent rosu Den Braven 80  ml


Marca: Den Braven
Tip: Tub silicon termorezistent 300 °C
Utilizare : etansare termica
Cantitate : 80ml
Temperatura de aplicare : +5 °C ÷ +40 °C
Compozitie : pasta fina, stabila
Culoare : rosu
Temperatura maxima de utilizare: 300 °C
Ambalaj: Tub de 80 ml cu dozator.

CARACTERISTI GENERALE:
• Rezistenţă excelentă la temperaturi ridicate de până la +260 °C pentru expunere permanentă ÅŸi până la +300 °C pentru contact temporar;
• Aderenţă excelentă la majoritatea materialelor de construcÅ£ii neporoase;
• Flexibil la temperaturi joase (−40 °C) ÅŸi ridicate (+260 °C);
• Nu conÅ£ine solvenÅ£i;
• Proprietăţi fizice excelente: formează o îmbinare durabilă ÅŸi flexibilă, cu grad de contractare scăzut, neafectat de expunerea la radiaÅ£iile solare, zapadă, ozon;
• Rămâne rezistent pentru o perioada indelungata;
• Gata de utilizat ÅŸi uÅŸor de aplicat.  

DOMENIU DE UTILIZARE:
Se foloseste pentru lipirea snurului de etansare din fibra de sticla pe rama usii semineelor, termosemineelor, sobelor, etc. Rezista pana la temperatura maxima de 300 °C.


Termen de valabilitate:
In ambalajul original nedeschis, la temperaturi cuprinse intre +5°C si +25°C. Termen de valabilitate: 18 luni de la data fabricatiei, in spatii uscate.


ProtecÈ›ia pasivă împotriva incendiilor (PPII):
ProtecÈ›ia pasivă împotriva incendiilor este un element integral al protecÈ›iei structurale împotriva incendiilor È™i a siguranÈ›ei împotriva incendiilor în clădiri. ProtecÈ›ia pasivă împotriva incendiilor localizeaza incendiile aparute si incetineste răspândirea lor prin elementele de constructie rezistente la foc: pereti, plansee, pardoseli È™i uÈ™i rezistente la foc, precum È™i prin protejarea structurii de rezistenta, cum ar fi stalpii portanti È™i grinzile de la prăbuÈ™irea prematură în timpul unui incendiu.

Prin compartimentarea in zone de foc a incaperilor, respectiv a etajelor, se împiedică si se încetineÈ™te răspândirea focului din încăperea de origine a incendiului către alte spaÈ›ii ale clădirii. Astfel se limitează daunele aduse construcÈ›iei È™i oferă ocupanÈ›ilor mai mult timp pentru iesi din cladire sau pentru a ajunge intr-o zona de siguranță.

Scopul sistemelor de protecÈ›ie pasiva împotriva incendiilor este de a se asigura că un incendiu este conÈ›inut într-un compartiment specific de incendiu, precum È™i de a mentine capacitatea de încărcare a structurii expuse la foc sub nivelul critic. Pentru a realiza acest lucru, se vor utiliza o gama speciala de materiale ignifuge în proiectarea È™i executia constructiilor.

Produsele pentru protecÈ›ia pasivă împotriva incendiilor, care sunt incluse în construcÈ›ia unei clădiri, au funcÈ›ie primară de a reduce răspândirea flăcărilor, a căldurii È™i a fumului È™i prin urmare, de a spori siguranÈ›a la incendiu:

• ProtecÈ›ia pasivă împotriva focului salvează vieÈ›i;
• ProtecÈ›ia pasivă împotriva incendiilor reduce pagubele materiale;
• ProtecÈ›ia pasivă împotriva incendiilor protejează construcÈ›iile.

Sub numele de marcă înregistrat Zwaluw FireProtect® Den Braven a dezvoltat o gamă completă de produse de protecÈ›ie pasiva împotriva incendiilor. Toate produsele È™i aplicaÈ›iile sunt complet testate È™i certificate la cele mai recente standarde europene NEN EN 1366-3 (PenetraÈ›ii de suprafață) È™i NEN 1366-4 (Îmbinări liniare).


Video de prezentare a companiei Den Braven:


 
Download fisiere atasate pentru Tub silicon termorezistent rosu Den Braven 80 ml
Alte produse din categorie